"Tanar si nelinistit" pana in 2020: serialul a fost prelungit cu trei sezoane

"Tanar si nelinistit" va ramane probabil cel mai lung serial din istorie, dupa ce postul de televiziune american CBS a anuntat ca se pregatesc inca trei sezoane, iar in prezent productia a depasit 11.000 de episoade, potrivit Paginadeseriale.ro.

acum 41 luni (21 Jun 2017)

"Tanar si nelinistit" va ramane probabil cel mai lung serial din istorie, dupa ce postul de televiziune american CBS a anuntat ca se pregatesc inca trei sezoane, iar in prezent productia a depasit 11.000 de episoade, potrivit Paginadeseriale.ro. In Stalele Unite, telenovela fara sfarsit a rupt toate recordurile de audienta ale programelor difuzate in timpul zilei, fiind pe primul loc in topul preferintelor de 28 de ani.

In Romania, "Tanar si nelinistit" a fost difuzat aproape 20 de ani de Pro TV si Acasa TV, insa posturile au renuntat la el in 2015, la episodul cu numarul 5.200.

In luna martie s-au implinit 44 de ani de la prima difuzare a serialului - in 1973. Jeanne Cooper, care era una dintre veteranele serialului si juca rolul Katherinei Chancellor, a murit in 2013, la varsta de 84 de ani.

Avand in palmares 207 premii si alte 508 nominalizari la festivalurile de profil, "Tanar si nelinistit" a castigat multi fani datorita personajelor atragatoare si conflictelor de multe ori pasionale, dar si pentru ca, in timp, au fost numeroase rasturnari de situatie.

Durata initiala a episoadelor era de 30 de minute, insa datorita succesului inregistrat, producatorii au decis s-o mareasca la 60 de minute. Unul dintre personajele iconice ale serialului, Victor Newman (interpretat de Eric Braeden, n.r.), a fost introdus in serial in 1980, planul initial fiind ca acesta sa joace in jur de 8 - 12 saptamani. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro