Tanar de origine romana, disparut fara urma in Elvetia. Unde spun apropiatii ca a fost vazut pentru ultima oara

Tanar de origine romana, disparut fara urma in Elvetia. Unde spun apropiatii ca a fost vazut pentru ultima oara

Lucas Roman (21 de ani), fiul unei familii de romani stabilite in Elvetia, este cautat de familie si autoritati dupa ce a disparut misterios in urma cu aproape o saptamana.

acum 59 luni (8 Sep 2017)

Lucas Roman (21 de ani), fiul unei familii de romani stabilite in Elvetia, este cautat de familie si autoritati dupa ce a disparut misterios in urma cu aproape o saptamana. Nascut si crescut in Elvetia si stabilit in localitatea Prangins, in aproape de Nyon, Lucas Roman a mers in noaptea de sambata spre duminica, impreuna cu mai multi prieteni, in clubul "L'Usine" din Geneva. Potrivit publicatiei 20min.ch, mama tanarului disparut a declarat ca baiatul a vorbit la telefon cu un prieten in noaptea de sambata spre duminica, la ora 3.15.

Publicata elvetiana care o citeaza pe mama tanarului arata ca Lucas avea o inaltime de 2.04 m si de obicei nu iesea in oras fara prieteni, neavand niciun fel de probleme cu drogurile sau depresia. Silvain Guillaume-Gentil, un purtator de cuvant al Politiei a declarat pentru 20min.ch ca Politia a luat cazul "foarte in serios" ancheta fiind coordonata de brigada de crime contra persoanelor.

De asemenea, tatal tanarului, dar si prietenii acestuia au facut apel prin intermediul retelei de socializare Facebook la toti cei care ar putea oferi detalii pentru a ajuta la gasirea lui Lucas.

"Adevarul" a solicitat un punct de vedere si Ministerului Afacerilor Externe din Romania, dar pana la ora redactarii acestei stiri, nu a fost oferit un raspuns. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro