Tanar arestat dupa ce s-a dezbracat si a incercat sa violeze doua femei

Tanar arestat dupa ce s-a dezbracat si a incercat sa violeze doua femei

Un tanar in varsta de 21 de ani a fost marti protagonistul a doua tentative de viol. Scapat de urmaritori, acesta s-a refugiat in curtea unei batrane, de 85 de ani, care facandu-i-se mila de el l-a luat in casa sa-i dea sa se imbrace.

acum 33 luni (12 Apr 2018)

Un tanar in varsta de 21 de ani a fost marti protagonistul a doua tentative de viol. Aflat pe camp, acesta a incercat sa violeze o femeie de 44 de ani, dar a fost surprins de localnici si alergat gol pusca pe coclauri.

Scapat de urmaritori, acesta s-a refugiat in curtea unei batrane, de 85 de ani, care facandu-i-se mila de el l-a luat in casa sa-i dea sa se imbrace. Insa aici individul a tabarat pe femeie, dar nu a apucat sa-si satisfaca poftele animalice fiind gasit de urmaritorii sai.

A fost data pe mana politiei, iar miercuri seara a fost arestat pentru 30 de zile. 2 C.pr.pen., admite propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Focsani. Dispune arestarea preventiva a inculpatului B(...) Dragos Emilian pe o durata de 30 zile, incepand cu data de 11.04.2018, pana la data de 10.05.2018, inclusiv. Onorariul cuvenit aparatorului din oficiu in cuantum de 130 lei, ramane in sarcina statului. Cu drept de contestatie in termen de 48 de ore de la pronuntare. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro