Talismane norocoase in functie de zodie: nativii carora le merge bine daca poarta simbolul sarpelui sau al pasarii colibri

Talismane norocoase in functie de zodie: nativii carora le merge bine daca poarta simbolul sarpelui sau al pasarii colibri

Talismane norocoase in functie de zodie: Simbolul soarelui ii poarta noroc Sagetatorului In cazul semnelor de foc, culorile aprinse precum rosu sau portocaliu sunt cele mai indicate, iar simbolurile norocoase sunt cele ale soarelui, lunii si stelelor. Talismane norocoase in functie de zodie: Gemeni Simboluri ale pasarilor, fluturilor si libelulelor sunt potrivite pentru acest semn de aer, amuletele de acest gen ajutand in ceea ce priveste popularitatea si imaginatia. Talismane norocoase in functie de zodie: Pesti Simboluri ale marii, raurilor si cascadelor sunt cele mai indicate pentru acest semn de apa, argintul fiind metalul recomandat pentru bijuteriile purtatoare de noroc, in timp ce smaraldul este piatra pretioasa norocoasa.

acum 71 luni (9 Mar 2015)

Talismane norocoase in functie de zodie: Simbolul soarelui ii poarta noroc Sagetatorului

In cazul semnelor de foc, culorile aprinse precum rosu sau portocaliu sunt cele mai indicate, iar simbolurile norocoase sunt cele ale soarelui, lunii si stelelor.

Talismane norocoase in functie de zodie: Taur

Nativii din Taur se afla sub influenta planetei Venus, caz in care metalul de referinta pentru un talisman trebuie sa fie cuprul. Pe de alta parte, orice bijuterie din metal care are si o piatra pretioasa sau semipretioasa se poate dovedi de ajutor in ceea ce priveste dragostea, banii sau sanatatea, Taurul fiind un semn de pamant. In cazul Taurului care vrea sa-si protejeze familia si casa, agatarea unei potcoave de metal deasupra usii de la intrare poate aduce energie pozitiva.

Talismane norocoase in functie de zodie: Gemeni

Simboluri ale pasarilor, fluturilor si libelulelor sunt potrivite pentru acest semn de aer, amuletele de acest gen ajutand in ceea ce priveste popularitatea si imaginatia. O pana de pasare tinuta in casa sau la birou il poate ajuta pe nativul din Gemeni sa fie mai comunicativ si mai creativ.

Talismane norocoase in functie de zodie: Rac

Elementul acestei zodii este apa, prin urmare simbolurile recomandate sunt pestii, delfinii sau orice alt simbol marin. Talismane norocoase in functie de zodie: Leii trebuie sa opteze pentru aur

Soarele, luna si stelele sunt cele mai puternice simboluri in cazul nativilor din Leu. Pentru ca este un semn de foc, Leul poate apela si la bijuterii din aur, sub forma soarelui sau flacarilor, pentru a avea mai mult noroc in cariera. De retinut, astrologii atentioneaza Leii sa poarte un talisman mai ales cand pleaca in calatorii, tinand cont de faptul ca nu se numara printre cei prudenti.

Talismane norocoase in functie de zodie: Fecioara

Pietrele naturale reprezinta cele mai potrivite a... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro