Taiatul sub limba, leacul care ne scapa de cele mai crunte boli. Explicatia stiintifica pentru metoda

Taiatul sub limba, leacul care ne scapa de cele mai crunte boli. Explicatia stiintifica pentru metoda

Taiatul sub limba este o metoda de tratament controversata, cu tenta oculta, respinsa de medicina traditionala. Se elimina intre 50 si 150 de mililitri de sange Conform asistentului medical din Hunedoara, cantitatea de sange care se scurge in urma inciziei ar fi mica si n-ar circula in organism. Pe langa aceasta terapie, se mai poate lua sange de pe toate partile corpului omenesc, cum ar fi de pe spate, de dupa ceafa, din ureche, de dupa ureche, din frunte, din zona ficatului sau de dupa picioare.

acum 65 luni (3 Sep 2015)

Taiatul sub limba este o metoda de tratament controversata, cu tenta oculta, respinsa de medicina traditionala. Perpetuata din generatie in generatie, in comunitati restranse din Romania, mai ales din zonele rurale, se bucura de popularitate in randul pacientilor tentati sa refuze medicamentatia sau interventiile chirurgicale moderne. Se ocupa de 30 de ani cu aceasta indeletnicire si sustine ca metoda "rezolva" o gama larga de afectiuni in fata carora medicina traditionala ar fi neputincioasa.

"Prin incizarea superficiala a celor doua vase de sange de sub limba se elimina toxinele si se produce o oxigenare a intregului organism, eliminand, in mare parte, si cauzele care au dus la imbolnavirea persoanei. Prin aceasta metoda babeasca, se pot trata si vindeca afectiuni precum hepatita A, B si C, ciroza hepatica, diabetul, hipertensiunea arteriala, tromboflebita, infarctul, accidentul vascular cerebral, constipatia, trigliceridele si chiar psoriazisul, imbunatatind, totodata, circulatia periferica a sangelui", sustine Cornel Ciobanu, intr-un interviu dat publicatiei online infomm.ro.

Se elimina intre 50 si 150 de mililitri de sange

Conform asistentului medical din Hunedoara, cantitatea de sange care se scurge in urma inciziei ar fi mica si n-ar circula in organism. Cantitatea de sange eliminata este de 50 - 150 mililitri, ca la o simpla recoltare. Este recomandata o astfel de interventie de doua ori pe an, chiar pentru oamenii sanatosi. Pe langa aceasta terapie, se mai poate lua sange de pe toate partile corpului omenesc, cum ar fi de pe spate, de dupa ceafa, din ureche, de dupa ureche, din frunte, din zona ficatului sau de dupa picioare. E de preferat ca omul sa fi mancat cu o ora-doua inainte de operatiune si sa aduca cu el o sticla de apa.

Gama larga de beneficii promise Cornel Ciobanu spune ca vascozitatea sangelui si culoarea ii ofera indicii despre boala si organele afectate: "Sub limba exista doua vinisoare. Eu nu am nevoi... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro