Tadici e foc si para pe arbitrii meciului cu Ungaria: "Daca analizati ultimele minute, o sa va dati seama ce s-a intamplat!"

Tadici e foc si para pe arbitrii meciului cu Ungaria:

Pe de alta parte, portarita Paula Ungureanu, care a facut minuni in poarta Romaniei, avand un procentaj de reusita de 48%, considera ca Romania a pierdut din cauza lipsei de concentrare din minutele de final.

acum 94 luni (14 Dec 2014)

Romania a pierdut dramatic disputa cu Ungaria, de la Campionatul European de handbal feminin, chiar daca in ultimele cinci minute ale partidei tricolorele aveau doua goluri avans. Decaderea romancelor a fost pusa de selectioner pe seama arbitrilor, care, potrivit lui Tadici, ar fi avantajat din plin Ungaria, mai ales in ultimele cinci minute.

"A doua oara cand pierdem puncte pe final de meci. Imi pare foarte rau, nu vreau sa acuz arbitrajul, dar au fost cateva decizii care mi s-au parut eronate. Daca analizati ultimele cinci minute, o sa va dati seama ce s-a intamplat! Nu conteaza ce s-a intamplat in minutul 15, in minutul 40, dar in ultimele cinci minute fiecare decizie conteaza", a spus revoltat Gheorghe Tadici.

Pe de alta parte, portarita Paula Ungureanu, care a facut minuni in poarta Romaniei, avand un procentaj de reusita de 48%, considera ca Romania a pierdut din cauza lipsei de concentrare din minutele de final. Astfel de momente iti ofera handbalul. Vom incerca sa reparam ce mai e de reparat, sa terminam cat mai sus posibil", a precizat Ungureanu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro