Sutele de oameni adunati in fata Judecatoriei Vaslui au dat deja verdictul: "Sa fie castrati chimic! Ne e frica pentru fetitele noastre"

Sutele de oameni adunati in fata Judecatoriei Vaslui au dat deja verdictul:

Pe aceeasi tema: Eleva din Vaslui, sechestrata si violata de sapte indivizi la intoarcerea de la scoala Dezvaluiri cutremuratoare in cazul elevei din Vaslui, violata de sapte tineri: abuzata pana la lesin, stropita cu alcool si iarasi batjocorita Gest incalificabil al unuia dintre cei 7 violatori din Vaslui, judecati in libertate dupa ce au violat o eleva pana la lesin: "O sa dau eu cu masina peste voi" Scrisoare deschisa adresata de ONG-uri presedintelui Iohannis si ministrului Justitiei, in cazul eliberarii celor 7 tineri care au violat o eleva din Vaslui CSM si Parchetul General, solicitate sa verifice legalitatea eliberarii celor sapte violatori din Vaslui.

acum 65 luni (14 Aug 2015)

In ciuda caniculei de afara si a oboselii deja acumulate, sute de oameni de toate varstele si din toate categoriile sociale stau in fata Judecatoriei Vaslui de la primele ore ale zilei si asteapta finalizarea procesului.

Adapostiti la umbra, cat mai aproape de sediul Judecatoriei, batrani, copii si adolescenti condamna deopotriva violul in sine, violatorii si pe cei care i-au sustinut pe cei sapte tineri din Valeni prin declaratiile scandaloase, starnind revolta opiniei publice. Ei spera la unison ca isi vor recapata siguranta pe strazi, ca violatorii vor fi condamnati exemplar, ca asemenea fapte nu vor mai fi judecate niciodata in stare de libertate.

Cu totii sunt extrem de vocali, condamna judecarea in starea de libertate a celor sapte violatori si cer pedepsirea exemplara.

Oamenii s-au adapostit la umbra si asteapta verdictul judecatorilor FOTO Simona Voicu

O batrana cu nepotica de mana si-a manifestat ingrijorarea: "Am venit sa vad cele sapte brute, dar si pe parintii care nu au stiut sa-i educe. Ajung in puscarie gainarii si tinerii care fura un telefon, iar pe aceste bestii le vedem libere pe strazi", a spus, extrem de revoltat, un barbat. Cel mai propbabil, cei sapte violatori sunt sustinuti de rude si prieteni, oameni fara educatie si fara frica de Dumnezeu", a spus un vasluian

Un grup de femei trecute de prima tinerete si-au exprimat ingrijorarea: "Am venit cu vecinele mele, toate femei singure.

Luptatorul Local Kombat Catalin Morosanu nu a venit la procesul violatorilor din Valeni, asa cum a promis pe un post public de televiziune. a strans un numar urias de semnaturi: aproape 402.000 si zeci de mii de mesaje postate de semnatari.

Campania "Dreptate pentru violata din Vaslui" derulata din 20 iulie de ziarul Adevarul si site-ul adevarul.ro, a strans zeci de mii de impresii, a creat un val uris de opinie... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro