Sute de oameni la inmormantarea politistului ucis cu mai multe lovituri de cutit. Fost coleg: "A fost inmormantat ca un erou, s-au tras salve de arma"

Sute de oameni la inmormantarea politistului ucis cu mai multe lovituri de cutit. Fost coleg:

Si-a inceput activitatea profesionala in cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures la data de 01.02.1995, fiind incadrat ca si subofiter paza si ordine in cadrul Politiei Orasului Viseu de Sus, urmand ca de la data de 01.10.1996 sa fie numit ajutor sef de post, apoi sef de post in cadrul Postului de Politie Comunal Viseu de Jos. In cei peste 21 de ani de activitate, eroul subinspector de politie (post mortem) NISTOR GHEORGHE a muncit cu atasament si daruire, cu abnegatie si sacrificii in activitatea desfasurata in cadrul Ministerului Afacerilor Interne, fiind prezent la datorie indiferent de ora, zi sau noapte, reusind sa-si indeplineasca corect si la timp sarcinile profesionale curente, aducand o importanta contributie la cresterea prestigiului si imaginii institutiei din care a facut parte.

acum 73 luni (8 Jan 2017)

Gheorghe Nistor, politistul ucis miercuri, 4 ianuarie in biroul sau, prin mai multe lovituri de cutit, a fost condus, duminica, 8 ianuarie, pe ultimul drum.

Imagine de la inmormantare FOTO Facebook Dale Vasile/fotografie de Claudiu Ban

Destinul cumplit al camaradului nostru, erou subinspector de politie (post mortem) NISTOR GHEORGHE, ne-a zguduit pe toti. Cu inimile incarcate de durere si incercati de cele mai profunde sentimente de tristete si compasiune, maine, 8 ianuarie, ii vom aduce un ultim si pios omagiu colegului nostru plecat dintre noi prematur, la doar 48 de ani, varsta la care majoritatea aspira la implinirea celor mai frumoase scopuri si idealuri in viata.

Imagine de la inmormantare FOTO Facebook Dale Vasile/fotografie de Claudiu Ban

Eroul, subinspectorul de politie (post mortem) NISTOR GHEORGHE, s-a nascut la data de 15 august 1968 in localitatea Viseu de Sus, judetul Maramures. Si-a inceput activitatea profesionala in cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures la data de 01.02.1995, fiind incadrat ca si subofiter paza si ordine in cadrul Politiei Orasului Viseu de Sus, urmand ca de la data de 01.10.1996 sa fie numit ajutor sef de post, apoi sef de post in cadrul Postului de Politie Comunal Viseu de Jos.

In cei peste 21 de ani de activitate, eroul subinspector de politie (post mortem) NISTOR GHEORGHE a muncit cu atasament si daruire, cu abnegatie si sacrificii in activitatea desfasurata in cadrul Ministerului Afacerilor Interne, fiind prezent la datorie indiferent de ora, zi sau noapte, reusind sa-si indeplineasca corect si la timp sarcinile profesionale curente, aducand o importanta contributie la cresterea prestigiului si imaginii institutiei din care a facut parte.

In activitatea desfasurata in cadrul acestei institutii agentul a dovedit responsabilitate, initiativa si pricepere in munca, iar pen... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro