Suspiciuni de doping? Simona Halep a fost cea mai controlata jucatoare din circuitul WTA

Suspiciuni de doping? Simona Halep a fost cea mai controlata jucatoare din circuitul WTA

Simona Halep joaca la Miami, se afla pe locul 3 WTA si ar putea urca din nou pe pozitia a doua, daca isi adjudeca turneul de la Miami.

acum 96 luni (31 Mar 2015)

Simona Halep joaca la Miami, se afla pe locul 3 WTA si ar putea urca din nou pe pozitia a doua, daca isi adjudeca turneul de la Miami. Ea a mai fost pe locul al doilea anul trecut, vreme de sapte saptamani, aceasta fiind cea mai buna pozitie WTA din cariera sa. Parcursul Simonei Halep a determinat insa si un control amanuntit din partea departamentului anti-doping, lucru dezvaluit de presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac.

FOTO Simona Halep se zbenguie pe plaja de la Miami VIDEO Fanii romani au ajutat-o pe Simona Halep facand un gest nesportiv la adresa italiencei Cristian Tudor Popescu explica unde s-a facut diferenta dintre Halep si Penetta. "Simona a dat impresia ca se uita la un film" *Simona Halep la Miami: Stephens e intr-o forma fantastica. Ce a spus americanca despre parcursul ei de pana acum *VIDEO Simona Halep la Miami: a ajuns in sferturi, dar a fost un car de nervi. Cu cine s-a certat din tribune in setul doi *VIDEO Simona Halep la Miami: ce a spus imediat dupa victoria cu Pennetta si de ce a facut un gest bizar in setul doi ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro