Suspectul de pedofilie din lift este agent la Brigada Rutiera. Acesta este audiat la sediul Politiei Capitalei. Barbatul are o fiica

UPDATE Eugen Stan (47 de ani), agentul de politie suspectat de pedofilie, este soferul comisarului Rene Emanuel Vornicu, sef de birou in cadrul Brigazii de Politie Rutiera. Noi imagini cu barbatul care a agresat sexual doi copii in liftul unui bloc Atentia dispersata l-a impiedicat sa mearga pana la capat Specialistul e de parere ca in cazul celor doi copii, o fetita de cinci ani si fratele ei de noua ani, pedofilul a avut atentia dispersata, acesta fiind si singurul motiv pentru care nu a reusit sa intretina acte sexuale cu cei doi micuti. In opinia acestuia, barbatul care i-a agresat sexual pe cei doi copii ar avea intre 40 si 55 de ani, nu are ocupatie, locuieste in apropiere de victime, cu o persoana varstnica, sufera de un handicap fizic si nu se afla la prima agresiune de acest gen.

acum 74 luni (8 Jan 2018)

UPDATE Eugen Stan (47 de ani), agentul de politie suspectat de pedofilie, este soferul comisarului Rene Emanuel Vornicu, sef de birou in cadrul Brigazii de Politie Rutiera. Inainte de a fi sofer, Eugen Stan a lucrat in strada, ca agent de circulatie. Potrivit surselor din Politie, suspectul nu a iesit niciodata in evidenta cu un anumit comportament care sa dea de banuit.

UPDATE "N-am stiut ca e agent de politie, cred ca ar trebui o pedeapsa mult mai mare si cand un om se face politist ar trebui verificat mult mai bine", a spus nasa copiilor agresati in lift, femeia de la care copiii se intorceau atunci cand a fost prins de politisti, dupa ce a fost audiata la Politia Capitalei.

Si parintii celor doi copii agresati urmeaza sa ajunga la audieri. Cei care ar fi notificat politstii cu privire la identitatea suspectului ar fi fost chiar colegii lui de breasla. Si atunci imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere, dar acesta nu a putut fi identificat.

Acesta a fost prins dupa o operatiune de anvergura in Capitala pentru capturarea barbatului care la sfarsitul saptamanii trecute a agresat sexual doi copii in liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei. "La acest moment, la sediul Politiei Capitalei se afla un potential suspect in cazul de agresiune sexuala din 05.01.2018 - un barbat de 47 de ani. Fata de acesta se desfasoara activitati procedurale prevazute de Codul de procedura penala", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca. "Da, este politist la Rutiera, au confirmat colegii de acolo, care au analizat imaginile. Aproape trei sute de politisti au fost mobilizati, in ultimele trei zile, pentru cautarea barbatului.

In weekendul care tocmai s-a scurs anchetatorii l-au cautat intr-o zona de 50 strazi in jurul locului unde a avut loc atacul. Asta pentru ca barbatul cautat de politisti este viclean si foarte mobil. Se vor confrunta c... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro