Suspans! Suedia ne da de furca. Cum a fost in prima zi la Romania - Suedia. Marius Copil: "Am ajuns la o varsta. Am stagnat mult, dar stiu ca locul meu nu e aici"

Citeste continuarea articolului pe Treizecizero.ro, cel mai complet grupaj de stiri, reactii si detalii despre cum s-a vazut, de la doi pasi de teren, prima zi din Romania - Suedia.

acum 67 luni (13 Sep 2014)

Ungur, luat prin surprindere de debutantul Christian Lindell (5-7, 6-7, 4-6). Acasa, pe zgura, contra unui debutant cu circa 100 de locuri mai jos in ATP, Adrian Ungur a cazut in capcana break-ului avans in fiecare dintre cele trei seturi si a sfarsit prin a suferi o infrangere scoasa de multi din calcul. Inclusiv de capitanul-nejucator Andrei Pavel, convins, cel putin daca ne raportam la ceea ce a declarat la tragerea la sorti, ca Marius Copil va intra de la 1-0 pentru Romania. Caracterul imprevizibil al Cupei Davis a mai nascocit un erou si a mai naucit un favorit. In primul rand, Ungur nu a fost in apele lui si o recunoaste. Ba prea relaxat cand s-a vazut la conducere, ba prea incordat cand adversarul tot venea din urma. Am fost destul de pasiv. Poate am fost un pic relaxat in acele momente, am gandit, gata, i-am luat break, s-a incheiat setul. Poate am fost putin crispat, imi doream foarte mult sa castig si poate si din cauza asta am fost cam static".

Citeste continuarea articolului pe Treizecizero.ro, cel mai complet grupaj de stiri, reactii si detalii despre cum s-a vazut, de la doi pasi de teren, prima zi din Romania - Suedia. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro