Surse: Victor Ponta se intoarce in tara la sfarsitul saptamanii

Surse: Victor Ponta se intoarce in tara la sfarsitul saptamanii

Potrivit unor surse citate de Digi 24, premierul Victor Ponta revine in tara la finalul acestei saptamani, impreuna cu liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu. Ulterior, presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a anuntat, la Senat, ca vrea o discutie serioasa cu premierul Victor Ponta, la nivelul coalitiei, dupa votul din Parlament privind numirea senatorului PNL Mihai-Razvan Ungureanu la sefia SIE.

acum 75 luni (1 Jul 2015)

Potrivit unor surse citate de Digi 24, premierul Victor Ponta revine in tara la finalul acestei saptamani, impreuna cu liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu. Astfel, exact in ziua in care Parlamentul l-a trimis pe MRU inapoi la sefia SIE, liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a decolat spre Istanbul, acolo unde ginerele sau se reface dupa operatia suferita la genunchi.

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat ca a discutat miercuri dimineata cu premierul Victor Ponta, care i-a spus ca se simte din ce in ce mai bine si ca va reveni in curand in tara. Intrebat daca are informatii ca Victor Ponta va reveni in tara pana la sfarsitul saptamanii, Robert Cazanciuc a spus ca nu stie precis acest lucru si ca, din ce a discutat cu premierul, ar urma sa revina in Romania in cateva zile. Si ei si primarii trebuie sa isi faca datoria fata de cetateni si sa reziste la cel mai grav si brutal atac impotriva alesilor locali din istoria democratica a Romaniei!", a scris Ponta pe Facebook.

Ulterior, presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a anuntat, la Senat, ca vrea o discutie serioasa cu premierul Victor Ponta, la nivelul coalitiei, dupa votul din Parlament privind numirea senatorului PNL Mihai-Razvan Ungureanu la sefia SIE. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro