Surse: S-au impartit functiile in PNL. Raluca Turcan a invins-o pe Adriana Saftoiu. Daniel Zamfir a pierdut Comisia Economica dupa conflictul cu Orban

Surse: S-au impartit functiile in PNL. Raluca Turcan a invins-o pe Adriana Saftoiu. Daniel Zamfir a pierdut Comisia Economica dupa conflictul cu Orban

Potrivit unor surse politice, functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor ar putea fi vizata si de Florin Roman, actualul presedinte al Comsiei de administratie, in timp ce pentru functia de secretar inca nu se stie daca Cristian Buican va avea contracandidat.

acum 47 luni (1 Feb 2018)

Liberalul Daniel Zamfir, presedinte al Comisiei economice din Senat, a lansat ieri un atac dur la adresa lui Ludovic Orban, seful sau de partid. Zamfi l-a acuzat pe Orban de de faptul ca ar vrea sa-l inlature din functia de presedinte de comisie.

Negocierile parlamentare de la inceputul acestei legislaturi le-au permis celor de la PNL sa aiba doua posturi in Biroul Permanent la Camera deputatilor, adica o functie de vicepresedinte si una secretar. In ultima sesiune acestea au fost detinute de Ben-ni Ardelean si de Cristian Buican. Potrivit unor surse politice, functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor ar putea fi vizata si de Florin Roman, actualul presedinte al Comsiei de administratie, in timp ce pentru functia de secretar inca nu se stie daca Cristian Buican va avea contracandidat.

De partea cealalta, la Senat, lider de grup va ramane Iulian Dumitrescu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro