Surse: PRU si "stegarul dac" pregatesc o contramanifestatie de 1 Decembrie la Arcul de Triumf

Surse: PRU si

PSD a auzit de contramanifestatie "In legatura cu informatiile aparute in presa, potrivit carora PSD intentioneaza sa organizeze maine, la defilarea de Ziua Nationala, un miting de protest, ca urmare a neinvitarii unor lideri PSD si ALDE la evenimentele de 1 Decembrie, precizez ca: Partidul Social Democrat NU organizeaza nicio forma de protest sau manifestare negativa", a reactionat presedintele partidului, Liviu Dragnea, desi "Adevarul" nu a sustinut ca PSD va organiza protestul, ci ca PRU se va agata de prezenta liderilor PSD in strada.

acum 36 luni (30 Nov 2016)

Sebastian Ghita si Bogdan Diaconu duc exploatarea electorala a zilei nationale si mai departe. Surse politice au declarat pentru "Adevarul" ca liderii PRU, impreuna cu alti protestatari de profesie, printre care si Cezar Avramuta, cunoscut ca stegarul dac - prezenta nelipsita la absolut toate protestele din Capitala - vor organiza o "agitatie" de 1 Decembrie, cu scopul de a ostiliza multimea impotriva liderilor politici care se vor afla la tribuna oficiala de la Arcul de Triumf. Ghita si Diaconu vor sa profite de prezenta liderilor PSD Liviu Dragnea si Gabriela Firea in multime, care oricum vor fi insotiti de cativa sustinatori, pentru a genera o miscare mai ampla impotriva "sistemului", mai exact impotriva presedintelui Klaus Iohannis, a premierului Dacian Ciolos si a altor lideri PNL.

Desi a fost invitat la parada militara, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, nu se va alatura celorlalti demnitari in tribuna oficiala amenjata, ci il va insoti pe Liviu Dragnea, taiat de pe lista de invitati de catre Klaus Iohannis, in multimea care se va strange la Arcul de Triumf.

Cum partidul condus de Bogdan Diaconu si Sebastian Ghita se zbate in marja de eroare a sondajelor, parada de 1 Decembrie este un moment bun pentru a-si expune romanismul, doar-doar vor reusi sa atraga alti votanti si sa treaca pragul electoral.

Reactia PRU

Sebastian Ghita spune ca presedintele partidului, Bogdan Diaconu, nu va fi in Bucuresti de ziua nationala. Mai multi jurnalisti sub acoperire, ai unor ziare importante, au inceput sa prezinte, , ideea ca PRU va face o contramanifestatie la Arcul de Triumf.

PSD a auzit de contramanifestatie

"In legatura cu informatiile aparute in presa, potrivit carora PSD intentioneaza sa organizeze maine, la defilarea de Ziua Nationala, un miting de protest, ca urmare a neinvitarii unor lideri PSD si ALDE la eveniment... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro