SURSE: Luni, PLEN pentru votarea noului director al SIE

Ilie Sarbu susţine că propunerea preşedintelui este ILEGALĂ Alina Gorghiu, copreşedintele PNL a declarat, miercuri, că numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la SIE este un pas important in schimbarea majorităţii parlamemntare, iar cei de la PSD au o reticenţă de a convoca plenul pentru această numire, dar PNL nu are nicio rezervă să ceară convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare.

acum 106 luni (25 Jun 2015)

Parlamentul Romaniei se va reuni LUNI pentru a votat propunea preşedintelui Klaus Iohannis pentru conducerea SIE, iar sedinţa Birourilor Permanente ale celor două Camere va avea loc, luni, la ora 13.00, informează Digi 24. Ilie Sarbu susţine că propunerea preşedintelui este ILEGALĂ

Alina Gorghiu, copreşedintele PNL a declarat, miercuri, că numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la SIE este un pas important in schimbarea majorităţii parlamemntare, iar cei de la PSD au o reticenţă de a convoca plenul pentru această numire, dar PNL nu are nicio rezervă să ceară convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare.

Constituţia şi Legea de funcţionare a Serviciului de Informaţii Externe au prevederi diferite privind numirea directorului acestui serviciu de informaţii. Constituţia prevede că directorul SIE este votat de Parlament, la propunerea preşedintelui, iar Legea SIE arată că numirea este făcută de CSAT.

CITEŞTE ŞI Cine este Mihai Răzvan Ungureanu, propunerea lui Iohannis pentru şefia SIE

Şeful statului a trimis, miercuri, conducerilor celor două Camere nominalizarea lui Mihai Răzvan Ungureanu pentru funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro