SURSE: Loteria Romana si Intralot au modificat "cu pixul" un act aditional, "de frica DNA"

SURSE: Loteria Romana si Intralot au modificat

Iata ca ceea ce presa a semnalat in ultimul timp, doar la Jocuri de Putere am avut 29 de editii dedicate acestui subiect, iata ca, in sfarsit, cineva si se pare ca mai multe forte, nu doar unii, incep sa se ocupe de acest caz, un caz extrem de grav, de spoliere a bugetului public, in cazul in care bugetul Romaniei a pierdut peste doua miliarde de euro, timp de 20 de ani, iar prin semnarea noului contract, fraudulos, in octombrie, anul trecut, statul este pagubit cu un miliard de euro", a declarat Rares Bogdan.

acum 72 luni (9 Oct 2014)

Cei de la Intralot au spus Loteriei ca, daca vor fi desemnati tot ei sa opereze acest sistem, atunci sunt de acord sa primeasca doar 2,5%, in loc de 7,5% din costul biletului. In aceste conditii, statul a fost prejudiciat, de la inceputul anului, cu 5 milioane de euro, din acest contract, iar DNA a deschis o ancheta asupra faptelor de la Loterie. ieri), a fost o intalnire la sediul Loteriei, in cadrul careia reprezentantii acesteia si cei de la Intralot au modificat cu pixul actul aditional, de frica DNA, si au pus 2,5% in loc de 7,5%.

Jurnalistul si realizatorul emisiunii Jocuri de Putere, Rares Bogdan, a declarat, la Realitatea TV, ca, din informatiile detinute, pana in acest moment, pe surse, "grecii au fost chemati pentru ca, procurorii DNA, cerand ultimele acte aditionale, semnate de Intralot, au sesizat ca sunt anumite mentiuni cu pixul, prelungiri de termene de la trei luni la sapte luni si au cerut date despre aceste mentiuni, contrasemnate de catre reprezentantii Loteriei". In ultimele trei zile este o agitatie fara precedent in cadrul Loteriei Romane pentru ca procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, impreuna cu Corpul de Control al ministrului, Ioana Petrescu, care pare speriata mai ales de semnarea celui de-al doilea act aditional, cel pe sapte luni de zile, dupa ce a prelungit de doua ori consecutiv, intr-un mod ilegal, contractul de mentenanta pentru VLT-urile din cadrul Loteriei Romane, contractul acela celebru de zece plus zece ani, 20 de ani, al grecilor de la Intralot. In acest moment, din informatiile pe care le detin, se pare ca nu doar procurorii DNA si inclusiv factori politici, jucatori politici acuzati, de-a lungul timpului, ca ar fi participat, intr-un fel sau altul, la aceasta actiune Loteria Romana, la spolierea banilor de acolo, incearca sa se indeparteze si sa ii lase in ofsaid pe cei care au fost beneficiarii banilor, si aici ma refer la premier si la presedinte, care au cerut solutionare de urgenta a situatiei de la Lote... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro