Surse: Liviu Dragnea nu a cedat santajului lui Oprea. PSD nu va lua UNPR pe liste la parlamentare

Potrivit unor surse din PSD, Gabriel Oprea a cerut ca protocolul sa prevada participarea pe liste comune la alegerile parlamentare, iar UNPR sa aiba parte de 35 de locuri eligibile, ceea ce reprezinta 7,5 la suta din numarul total de locuri in Parlament.

acum 62 luni (3 Feb 2016)

"Vom semna maine, la ora 11.00.

Protocolul de alianta trebuia sa fie semnat astazi, inainte de votul privind ridicarea imunitatii lui Gabriel Oprea, insa progresistii nu s-au prezentat la ora si locul stabilit si l-au lasat pe Liviu Dragnea cu ochii in soare.

Potrivit unor surse din PSD, Gabriel Oprea a cerut ca protocolul sa prevada participarea pe liste comune la alegerile parlamentare, iar UNPR sa aiba parte de 35 de locuri eligibile, ceea ce reprezinta 7,5 la suta din numarul total de locuri in Parlament. Forma propusa de PSD nu prevede incheierea unui acord pentru alegerile parlamentare, iar PSD nu isi asuma angajamentul ca va cara in spate UNPR la alegerile parlamentare. Varianta PSD, care se va semna maine, face referire doar la alegerile locale, unde cele doua partide vor avea libertatea sa faca aliante punctuale la nivel local. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro