SURSE Florin Iordache are cele mai mari sanse sa ii ia locul lui Valeriu Zgonea la sefia Camerei Deputatilor

SURSE Florin Iordache are cele mai mari sanse sa ii ia locul lui Valeriu Zgonea la sefia Camerei Deputatilor

Desi numele fostului premier Victor Ponta a fost vehiculat de mai multi social-democrati pentru a prelua functia de presedinte al Camerei Deputatilor dupa revocarea lui Valeriu Zgonea, Liviu Dragnea nu ia in calcul promovarea lui Ponta in pozitia de al treilea om in stat, de unde ar putea deveni o amenintare pentru el.

acum 74 luni (27 Apr 2016)

Florin Iordache este vicepresedintele Camerei Deputatilor si unul dintre oamenii de incredere ai lui Liviu Dragnea. Desi numele fostului premier Victor Ponta a fost vehiculat de mai multi social-democrati pentru a prelua functia de presedinte al Camerei Deputatilor dupa revocarea lui Valeriu Zgonea, Liviu Dragnea nu ia in calcul promovarea lui Ponta in pozitia de al treilea om in stat, de unde ar putea deveni o amenintare pentru el.

Potrivit unor surse parlamentare, si fostul ministru Rovana Plumb ar tinti sefia Camerei Depuatilor, insa depinde de vointa lui Liviu Dragnea.

Comitetul Executiv National al PSD (CExN) a decis, miercuri, excluderea lui Valeriu Zgonea din PSD, urmand ca, dupa sarbatorile pascale, social-democratii sa demareze procedura de revocare a lui Zgonea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

Valeriu Zgonea a spus ca nu isi va da demisia din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, ci va astepta ca partidul sa-i retraga sprijinul politic. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro