SURSE din cadrul administratiei SUA: "La bordulul avionului disparut EGYPTAIR a fost plasata, cel mai probabil, o BOMBA" | UPDATE

SURSE din cadrul administratiei SUA:

Oficiali americani din cadrul administratiei Statelor Unite ale Amercii au declarat, pe surse, ca disparitia avionului egiptean in Marea Mediterana ar fi fost cauzata, cel mai probabil, de un atac terorist. UPDATE: "Fragmente au fost localizate la sud-est de insula Creta de avion egiptean C-130, o zona care, din punct de vedere aerian, depinde de Egipt.

acum 79 luni (20 May 2016)

Oficiali americani din cadrul administratiei Statelor Unite ale Amercii au declarat, pe surse, ca disparitia avionului egiptean in Marea Mediterana ar fi fost cauzata, cel mai probabil, de un atac terorist. De altfel, autoritatile grecesti au descoperit veste de salvare in Sudul Marii Mediterane in incercarea de a gasit ramasitele avionului EgyptAir dat disparut joi dimineata in timp ce efectua o cursa pe ruta Paris - Cairo.

UPDATE: Surse din cadrul Administratiei SUA declara ca, cel mai probabil, la bordul aeronavei a fost plasata o bomba, arata Mediafax.

"Primele indicii par sa confirme ipoteza unei bombe", au spus oficiali americani, potrivit Mediafax.

UPDATE: "Fragmente au fost localizate la sud-est de insula Creta de avion egiptean C-130, o zona care, din punct de vedere aerian, depinde de Egipt. Au fost trimise vase in zona respectiva", a spus purtatorul de cuvant al armatei Greciei, Vassilis Beletsiotis, arata Mediafax.

Totodata, televiziunea de stat din Grecia a aratat ca fragmente ale avionului au fost descoperite la 450 de kilometri de insula Creta.

UPDATE: Cherif Fathy, ministrul Aviatiei Civile din Egipt, a spus ca nu stie ce s-a intamplat cu avionul EgyptAir de pe cursa Paris-Cairo care a disparut in cursul noptii trecute. El mentioneaza ca nu au fost gasite ramasitele aeronavei si nici nu este exclusa ipoteza unui atac terorist.

"Nu stim daca avionul s-a prabusit sau care ar fi cauza. Vom vorbi de un avion disparut pana cand vom gasi ramasite. Nu vrem sa facem precum cei care lanseaza teorii pornind de la simple ipoteze", a spus ministrul Fathy.

De altfel, el a mentionat ca nu au existat ingrijorari de securitate cu privire la niciunul dintre pasageri. 7 oameni au murit, ia alti doi au fost raniti, in urma prabusirii unei aeronave de transport marfa.

+ROMANII CARE ZBOARA cu o companie LOW-COST se expun unui PERICOL IMENS. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro