SURSE Basescu va deschide lista PMP pentru Senat. Eugen Tomac, cap de lista pentru Camera Deputatilor

SURSE Basescu va deschide lista PMP pentru Senat. Eugen Tomac, cap de lista pentru Camera Deputatilor

"Foarte probabil voi candida, ceea ce nu inseama ca inainte de a anunta public candidatura nu se va termina studiul sociologic pe care il avem in lucru, sa vedem daca sunt util sau nu partidului.

acum 46 luni (10 Oct 2016)

Listele pentru alegerile parlamentare nu au fost inca finalizate si este posibil sa mai existe modificari, spun sursele din PMP.

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca cel mai probabil va candida la alegerile parlamentare din acest an, insa inainte de a-si anunta public candidatura asteapta rezultatele unei cercetari sociologice.

"Foarte probabil voi candida, ceea ce nu inseama ca inainte de a anunta public candidatura nu se va termina studiul sociologic pe care il avem in lucru, sa vedem daca sunt util sau nu partidului. Pe de alta parte, experienta pe care am acumulat-o experienta poate fi utila Romaniei", a declarat Traian Basescu, potrivit B1 TV.

Intrebat daca l-au afectat disputele politice din ultima perioada, Basescu a raspuns: "Categoric da, dar eu am fost in dispute publice extrem de dure de 12 ani. Pacate politice am, dar niciunul nu ramane neexplicat, adica am fost intr-o situatie sau in alta".

Referitor la faptul ca oamenii isi doresc sa vada politicieni noi, fostul presedinte a spus: "Va dau un exemplu, chiar din experienta alegerilor locale. Am tinut cont de aceasta poveste cu oameni noi, am scos oameni noi in 90% din localitatile unde am avut candidati. Romanii se indreapta catre oameni macar relativ cunoscuti, asta e explicatia mea, nu am alta. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro