Surprize uriase in preliminarii: ce nationale din Africa si America de Nord sunt la un pas de a rata Mondialul

Surprize uriase in preliminarii: ce nationale din Africa si America de Nord sunt la un pas de a rata Mondialul

In rest, e de asteptat ca Tunisia (grupa A), Coasta de Fildes (grupa C) si una dintre Burina Faso (5 puncte), Senegal (4 puncte) si Africa de Sud (4 puncte) sa obtina biletele pentru turneul final.

acum 42 luni (5 Sep 2017)

Daca in Asia, preliminariile se apropie de final, in schimb, in Africa, ele abia au ajuns la jumatatea drumului. Si, din ce se vede, se prefigureaza mari surprize, in sensul ca anumite nationale "abonate" la turneul final risca sa rateze competitia din Rusia. In grupa B, Nigeria are maximum de puncte, 9, dupa trei meciuri, asa ca, aproape sigur, Camerun (2 puncte) si Algeria (1 punct) vor sta acasa. Iar in grupa E, Ghana (2 puncte) e surpriza neplacuta, asa ca batalia pentru calificare se da intre Uganda (7 puncte) si Egipt (6 puncte). In rest, e de asteptat ca Tunisia (grupa A), Coasta de Fildes (grupa C) si una dintre Burina Faso (5 puncte), Senegal (4 puncte) si Africa de Sud (4 puncte) sa obtina biletele pentru turneul final. Americanii "tremura" Mai sunt trei etape din preliminariile Americii de Nord (CONCACAF), iar Mexic e deja calificata, iar Costa Rica vede si ea linia de sosire. Pentru ultimul loc care aduce calificarea directa se bat SUA, Hondura si Panama, cu mentiunea ca, inclusiv ocupanta locului 4 va putea spera la o prezenta la turneul final, urmand sa intalneasca invingatoarea barajului asiatic.

Etapa a 16-a: Bolivia - Chile si Columbia - Brazilia (diseara), Ecuador - Peru, Argentina - Venezuela si Paraguay - Uruguay (in noaptea de marti spre miercuri) ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro