SURPRIZA uriasa din partea VREMII! METEO PE TREI ZILE!

SURPRIZA uriasa din partea VREMII! METEO PE TREI ZILE!

Temperaturile maxime cresc usor mai ales in Carpatii Occidentali si in grupele vestice ale Carpatilor Meridionali, astfel ca la amiaza vor fi 22 de grade in Predeal, 21 de grade la Stana de vale, 20 la Sinaia si Paltinis, 16 in Semenic si 13 sus pe Ceahlau. Cald si in aceasta parte a tarii, cu maxime de 29 de grade la Galati, 28 de grade la Bacau si Iasi si 23 de grade la Suceava.

acum 117 luni (6 Sep 2014)

Soarele se arata printre nori, vantul nu mai trece de moderat, iar temperatura maxima, usor mai ridicata fata de ieri, va fi de aproximativ 29 de grade. Vor mai fi si ploi, dar slabe si de scurta durata, pe arii restranse, in Carpatii Occidentali, nordul Carpatilor Orientali si cu totul izolat in restul masivelor. Temperaturile maxime cresc usor mai ales in Carpatii Occidentali si in grupele vestice ale Carpatilor Meridionali, astfel ca la amiaza vor fi 22 de grade in Predeal, 21 de grade la Stana de vale, 20 la Sinaia si Paltinis, 16 in Semenic si 13 sus pe Ceahlau.

MARE Vremea va fi in general frumoasa si la mare, dar vantul, desi va slabi in intensitate tot va mai atinge 40 km/h la rafala.

In conditii de cer variabil, la amiaza vor fi 28 de grade la Gura Portitei, 27 in Costinesti si Navodari si 26 de grade in Neptun si Vama Veche. Apa marii este in continuare destul de calda, 23 de grade celsius. Ploi slabe si de scurta durata apar in Banat si Crisana, iar dupa-amiaza si in zonele montane. Vantul va fi in general linistit, iar temperaturile maxime cresc usor: 27 de grade la Timisoara, 29 de grade la Oradea si 26 de grade la Cluj Napoca si Brasov. Temperatura creste semnificativ in Oltenia, unde se ating 26...27 de grade, iar in partea estica a Munteniei vor fi maxime de 30 de grade Calarasi si Braila.

Vantul se mai domoleste in Dobrogea, dar pe litoral, inca mai atinge viteze de 40 km/h la rafala. Soarele imparte ziua in mod egal cu norii, iar temperaturile sunt cat se poate de placute, ca intr-o zi de vara: 27 de grade la Constanta si 30 la Tulcea. Cald si in aceasta parte a tarii, cu maxime de 29 de grade la Galati, 28 de grade la Bacau si Iasi si 23 de grade la Suceava.

VREMEA PE 2 ZILE

A doua saptamana calendaristica de toamna, incepe cu vreme in general frumoasa si mai calda decat ar fi normal, temperaturile maxime fiind cuprinse intre 24 de grade in depresiuni si 31 de grade in sud-est.

Si luni i... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro