SURPRIZA. Una dintre cele mai importante jucatoare de tenis din ultimii ani a ramas INSARCINATA si va iesi din circuit

SURPRIZA. Una dintre cele mai importante jucatoare de tenis din ultimii ani a ramas INSARCINATA si va iesi din circuit

Bielorusa Victoria Azarenka, fosta lidera WTA, a anuntat ca a ramas insarcinata si va iesi din circuit cel putin pana in vara anului viitor. Nu este nimic mai special decat sa fii parinte si sunt recunoscatoare celorlalte femei puternice care au demonstrat ca isi pot continua carierele in acelasi timp in care isi cresc si copiii", a anuntat Azarenka pe Facebook.

acum 94 luni (15 Jul 2016)

Bielorusa Victoria Azarenka, fosta lidera WTA, a anuntat ca a ramas insarcinata si va iesi din circuit cel putin pana in vara anului viitor.

Victoria Azarenka (locul 6 WTA), fosta numar 1 in ierarhia mondiala, a anuntat ca asteapta un copil si se va retrage din circuit cel putin un an. Bielorusa a spus ca este foarte entuziasmata si a promis ca va reveni in varf, dupa ce va deveni mama. Azarenka a castigat Australian Open in 2012 si 2013 si a jucat finalele de la Wimbledon in aceiasi ani. Nu putem sa fim mai fericiti si recunoscatori inainte sa incepem aceasta aventura. Chiar daca imi va lipsi sa particip la turneele de tenis din acest sezon, sunt foarte entuziasmata pentru ceea ce urmeaza. Am fost inspirata de multe alte atlete care au revenit in top dupa ce au nascut si planuiesc sa fac acelasi lucru. Nu este nimic mai special decat sa fii parinte si sunt recunoscatoare celorlalte femei puternice care au demonstrat ca isi pot continua carierele in acelasi timp in care isi cresc si copiii", a anuntat Azarenka pe Facebook. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro