SURPRIZA pentru fanii fostului solist al trupei The Smiths, Morrissey. Ce a pregatit cantaretul

Fostul solist al trupei The Smiths, cantăreţul englez Morrissey, care va concerta in Romania in 14 octombrie, işi va lansa romanul de debut, un volum de ficţiune intitulat "List of the Lost", in luna septembrie, informează contactmusic.com, citat de Mediafax. In varstă de 56 de ani, Morrissey şi-a inceput cariera in 1977, devenind celebru odată cu fondarea trupei pop-rock The Smiths, in 1982, cu care a a lansat patru albume de studio şi cateva compilaţii, dar şi numeroase single-uri.

acum 75 luni (24 Aug 2015)

Fostul solist al trupei The Smiths, cantăreţul englez Morrissey, care va concerta in Romania in 14 octombrie, işi va lansa romanul de debut, un volum de ficţiune intitulat "List of the Lost", in luna septembrie, informează contactmusic.com, citat de Mediafax. Romanul "List of the Lost" va fi iniţial disponibil in librăriile din Marea Britanie, Irlanda, Australia, India, Noua Zeelandă şi Africa de Sud.

"Cartea va fi lansată in versiunea paperback (carte broşată, n.r.) in colecţia New Fiction, iar lansarea ei va avea loc la aproape doi ani după apariţia autobiografiei lui Morrissey, o carte de mare succes, care a fost publicată in octombrie 2013", se afirmă in comunicatul publicat pe site-ul oficial al cantăreţului britanic.

Morrissey, fostul solist al trupei The Smiths, a vorbit, in ianuarie 2014, despre planurile sale de a scrie un roman de ficţiune: "Am ajuns la jumătatea romanului meu. Nick Cave, Leonard Cohen, Jimmy Buffett, legenda punk Richard Hell, Louise Wener - solista trupei Sleeper - şi Colin Meloy - solistul trupei The Decemberists - au devenit scriitori cu romane ce au fost deja publicate.

In varstă de 56 de ani, Morrissey şi-a inceput cariera in 1977, devenind celebru odată cu fondarea trupei pop-rock The Smiths, in 1982, cu care a a lansat patru albume de studio şi cateva compilaţii, dar şi numeroase single-uri. Trupa s-a destrămat in 1987, iar membrii formaţiei au refuzat de atunci mai multe oferte de a se reuni.

Textele lui Morrissey sunt deseori deprimante, abordand teme ca dragostea, moartea, alienarea, vegetarianismul, incluzand şi o doză de umor.

După incheierea proiectului The Smiths, Morrissey şi-a continuat cariera solo, lansand 10 albume de studio, intrerupte de o pauză muzicală de şapte ani (1997 - 2004).

Interpretul şi compozitorul britanic Morrissey va concerta la Sala Palatului din Bucureşti, pe 14 octombrie, in cadrul turneului său european. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro