Surpriza mare: cine l-a propus pe Adrian Mutu la Volutnari

Surpriza mare: cine l-a propus pe Adrian Mutu la Volutnari

E pasionat si are potential foarte mare si cunostinte foarte multe, pentru ca a lucrat cu antrenori mari in cariera lui si cu antrenori de la care cu siguranta a avut foarte multe de invatat", a spus Claudiu Niculescu.

acum 50 luni (15 Apr 2018)

Adrian Mutu (39 de ani) debuteaza in cariera de antrenor. Dupa infrangerea cu 4-2 in meciul de acasa cu Dinamo, oficialii celor de la FC Voluntari si antrenorul Claudiu Niculescu au convenit ca se impune o schimbarea la nivelul bancii tehnice. De altfel, Mutu era disperat sa isi gaseasca o echipa si sa inceapa meseria de antrenor, el fiind anterior in discutii si cu alte echipe, Astra, Chiajna sau Botosani. Fostul atacant i-a instiintat pe cei de la FRF ca renunta la pozitia de director sportiv.

"Ne-am intalnit cu Claudiu si am stabilit de comun acord ca este necesar un soc la echipa pentru ca lucrurile s-au blocat undeva. Jucatorii aveau liber de la Claudiu pana luni, dar au fost chemati maine dupa-amiaza la antrenament cu noul staff", a declarat Dan Leasa, managerul general al Voluntariului. "Daca el, la un moment dat, m-a propus la Dinamo, l-am propus si eu aici. Ma bucur pentru el, stiu cat de mult isi doreste, am mai avut discutii si in momentele in care ne intalneam. El a avut incredere in mine sa ma propuna atunci la Dinamo, eu la randul meu am incredere in el pentru ca il cunosc foarte bine. E pasionat si are potential foarte mare si cunostinte foarte multe, pentru ca a lucrat cu antrenori mari in cariera lui si cu antrenori de la care cu siguranta a avut foarte multe de invatat", a spus Claudiu Niculescu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro