Surpriza la Shenzhen! Ce a decis sa faca Simona Halep la primul turneu din 2017

Surpriza la Shenzhen! Ce a decis sa faca Simona Halep la primul turneu din 2017

Halep si Niculescu au cedat greu in finala de la Montreal, 3-6, 6-7(5) cu puternicele rusoaice Ekaterina Makarova si Elena Vesnina, posibil si pentru ca Simona a resimtit oboseala, dupa ce in aceeasi zi castigase titlul la simplu in orasul canadian.

acum 88 luni (15 Dec 2016)

Este un turneu pe care Simona l-a castigat anul trecut, dar la care n-a participat anul acesta. Pentru 2017, chinezii au anuntat o marire substantiala de premii, organizatorii punand la bataie 750.000 de dolari, fapt care a atras la competitie si alte jucatoare importante precum Agnieszka Radwanska (Polonia), Johanna Konta (Marea Britanie) si Timea Bacsinszky (Elvetia). Ele au intrat in competitie gratie unui wild-card, reusind sa ajunga in ultimul act la primul si singurul turneu la care au facut echipa. Halep si Niculescu au cedat greu in finala de la Montreal, 3-6, 6-7(5) cu puternicele rusoaice Ekaterina Makarova si Elena Vesnina, posibil si pentru ca Simona a resimtit oboseala, dupa ce in aceeasi zi castigase titlul la simplu in orasul canadian.

Revenind la Shenzhen, daca pentru Simona Halep competitia de dublu pare mai mult o tentativa de acomodare cu suprafata, pentru proba de simplu, in ceea ce o priveste pe Monica lucrurile stau altfel. Jucatoarea antrenata de Calin Ciorbagiu este campioana en-titre de dublu la Shenzhen, triumfand alaturi de americanca Vania King (6-1, 6-4 in finala cu Yi-Fan Xu/Saisai Zheng din China). ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro