Surpriza in showbiz. Christian Sabbagh, sot si tata pentru a treia oara

Surpriza in showbiz. Christian Sabbagh, sot si tata pentru a treia oara

Christian Sabbagh (42 de ani) se pregateste de nunta, dar si de botez, dupa o relatie de mai bine de doi ani. Cum Sabbagh nu este un monden, cei doi au dezvaluit, pentru EVZ, ca va fi un eveniment discret, alaturi de rude si de prietenii apropiati.

acum 86 luni (14 Jul 2016)

Christian Sabbagh (42 de ani) se pregateste de nunta, dar si de botez, dupa o relatie de mai bine de doi ani.

Jurnalistul Kanal D urmeaza sa se casatoreasca in aceasta toamna cu iubita sa, Iulia (23 de ani) si la inceputul anului viitor va deveni, pentru a treia oara, tata. "Nu a fost un copil planificat, ci un dar de la Dumnezeu", a explicat Iulia. Tanara este insarcinata in sase saptamani, iar cel mai entuziasmat este jurnalistul, care pare mai indragostit ca niciodata. Sabbagh este foarte atent cu iubita lui si are grija sa nu-i lipseasca nimic.

Nunta urmeaza sa aiba loc repede, mai ales ca era planificata de ceva timp. Cum Sabbagh nu este un monden, cei doi au dezvaluit, pentru EVZ, ca va fi un eveniment discret, alaturi de rude si de prietenii apropiati. "O sa fiu o mamica tanara si mi-as dori o relatie cum am eu cu mama mea, de prietenie. Parintii mei sunt fericiti, dar tata este cel mai emotionat deoarece avem o relatie speciala si se bucura mult", a mai spus ea.

+ESCROCHERIA care a LASAT zeci de oameni fara bani. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro