Surpriza in online-ul din Romania: cine e mai popular decat eMAG sau Altex

Surpriza in online-ul din Romania: cine e mai popular decat eMAG sau Altex

eMAG, Altex, Elefant sau Okazii raman ceea ce sunt deja, dar studiul acesta arata impactul pe care il are grupul Alibaba in randul utilizatorilor de Internet din Romania si a celor care fac cumparaturi online.

acum 58 luni (27 Dec 2015)

Altex si Flanco sunt atat online, cat si offline prin prezenta pe care o au in mall-uri si centre comerciale. Totusi, un studiu Gemius, desfasurat in septembrie 2015, arata ca cele mai vizitate magazine online din Romania apartin grupului Alibaba, adica aliexpress.com si alibaba.com. Pe locul doi in acest clasament este eMAG, urmat de Okazii si Cel. Cel de-al doilea este, de fapt, un vechi site de mica publicitate bazat pe un model similar eBay, care si-a diversificat afacerile in ultimii doi-trei ani.

Rezultatele acestui studiu sunt surprinzatoare, dar asta nu inseamna ca sunt si cele care devin litera de lege. eMAG, Altex, Elefant sau Okazii raman ceea ce sunt deja, dar studiul acesta arata impactul pe care il are grupul Alibaba in randul utilizatorilor de Internet din Romania si a celor care fac cumparaturi online. Hai pe Facebook ca sa stii ce-i nou si cand nu esti pe site! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro