SURPRINZATOR! Cum isi aleg femeile restaurantele in care intra?

SURPRINZATOR! Cum isi aleg femeile restaurantele in care intra?

Iata topul culorilor preferate de doamne Rosul Exista momente in care rosul este cat se poate de binevenit si altele in care trebuie sa te feresti de el cat poti de bine.

acum 86 luni (3 Dec 2015)

Contrar tutror asteptarilor, femeile aleg restaurantele pe care le frecventeaza in functie de culorile predominante ale localului, mobilier si muzica ambientala. In tot acest timp, domnii opteaza pentru restaurantele care au un meniu pe gustul lor completat de un decor dur, tipic barbatesc.

Dragos Panait, manager Angus Red- Steakhouse, spune ca afacerea sa a cunoscut o crestere impresionanta dupa ce a renovat restaurantul ,, Doar pentru ca am ales CULOAREA BORDEAUX pentru mobilierul din prima sala, procentul doamnelor care ne-au calcat pragul a crescut cu 250%. Ne-am gandit la toate detaliile, de la produsele de calitate din meniu pana la design, asta inseamna succes intr-o afacere. Nu este usor, dar daca iti respecti marca si clientii, restul vine de la sine, si acum si peste doi ani si peste 50 de ani cand speram ca urmasii nostri sa preia afacerea."

Spusele lui Dragos Panait sunt confirmate de cifre. El a pe carnea de vita si atentie la detalii, are acum un business de succes. In doar 5 ani, un restaurant autentic american din Capitala a ajuns in topul preferintelor amatorilor de carne si burgeri de vita premium.

Iata topul culorilor preferate de doamne

Rosul

Exista momente in care rosul este cat se poate de binevenit si altele in care trebuie sa te feresti de el cat poti de bine. Asta pentru ca poate sa aiba atat efecte bune, cat si negative, in functie de context. Citeste si:

+Mariana Oprea, una dintre supravietuitoarele tragediei de la "Colectiv", are ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro