Suprarealismul dezbaterii Trump-Clinton. "Cand isi tuguiaza buzele si ochii i se duc putin in cap, stii ca urmeaza sa ai o calatorie nebuna in lumea lui Trump"

Suprarealismul dezbaterii Trump-Clinton.

> Nu s-a intamplat nimic care sa incline balanta in favoarea vreunui candidat, Donald Trump a jonglat intre doua stari, a fost cand prezidential, cand Trump, pe cand Hillary Clinton a reusit sa propuna, in nu mai putin de doua minute, vreo cinci masuri prin care intentioneaza sa creeze locuri de munca. Nu a mai existat o asemenea dezbatere electorala: prima femeie cu sanse reale la Presedintia Statelor Unite in fata unui om de afaceri fara experienta politica, ambii cu probleme serioase de imagine, urmariti de peste 100 de milioane de oameni din intreaga lume.

acum 46 luni (27 Sep 2016)

>

Nu s-a intamplat nimic care sa incline balanta in favoarea vreunui candidat, Donald Trump a jonglat intre doua stari, a fost cand prezidential, cand Trump, pe cand Hillary Clinton a reusit sa propuna, in nu mai putin de doua minute, vreo cinci masuri prin care intentioneaza sa creeze locuri de munca. Trump a avut momente in care a fost atat de emotional incat a trebuit sa se calmeze band apa. L-am vazut innebunind asa putin, peste paharul de apa, iar apoi intrand brusc in starea prezidentiala, umflandu-se si dezumflandu-se in doar cateva secunde, ca un balon. Iar cele doua minute in care Lester Holt, moderatorul dezbaterii, a disparut au creat, cel putin in mintea mea, senzatia ca ma uit la un meci de pugilism nearbitrat, in care mai mult se latra decat se da cu pumnii conform regulilor de joc.

Nu a mai existat o asemenea dezbatere electorala: prima femeie cu sanse reale la Presedintia Statelor Unite in fata unui om de afaceri fara experienta politica, ambii cu probleme serioase de imagine, urmariti de peste 100 de milioane de oameni din intreaga lume. Si - cu Trump drept contracandidat, ori rastorni masa inainte sa te rastoarne ea pe tine, ori astepti linistit sa treaca furtuna. Nici nu a pomenit-o pe Monica Lewinsky, a fost aproape la fel de prezidential ca un Victor Ponta care a plagiat, dar sustine contrariul, aproape invocand ca milioane de oameni au probleme de citire sau vedere.

In putinele momentele cand reuseste sa-si tina gura inchisa, il poti vedea cum isi tuguiaza buzele si ochii i se duc putin in cap, atunci stii ca urmeaza sa ai o calatorie nebuna in lumea lui Donald Trump. Mai minte pentru a enerva, iar alteori, o face doar de dragul de a minti. Cand e prins cu minciuna, minte si mai mult, asa ca mai bine sa nu-l prinzi cu minciuna. In putinele momentele cand reuseste sa-si tina gura inchisa, il poti vedea cum isi tuguiaza buzele si ochii i se duc putin in cap, atunci stii ca urmeaza sa ai o calatorie nebuna in lumea... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro