Suplimente care pot imbunatati viata sexuala. Ce este indicat pentru barbati si ce functioneaza pentru partenerele lor

Suplimente care pot imbunatati viata sexuala. Ce este indicat pentru barbati si ce functioneaza pentru partenerele lor

Efectele secundare variaza de la dureri de stomac pana la diaree sau altele si nu sunt de neglijat, astfel ca e bine sa vorbiti cu medicul despre oportunitatea de a lua acest supliment. Niacina, adica un tip de vitamina B, luata timp de 12 saptamani in cantitatea de 1,500 de miligrame poate fi de ajutor. Atentie insa ca o doza de 3 grame pe zi sau mai mare poate dauna ficatului, inimii, poate cauza probleme de tensiune arteriala si de aparat urinar.

acum 98 luni (13 Apr 2016)

In anumite situatii, suplimentele nutritionale ajuta, insa important este sa nu pierdem din vedere imaginea de ansamblu si sa vorbim deschis cu medicul nostru despre problema care ne framanta.

"Inainte de a apela la diverse ierburi sau suplimente alimentare, ganditi-va la ce schimbari ati putea face in viata dvs. De exemplu, exercitii fizice, pierdere in greutate, tratamente impotriva vreunei boli sau schimbarea medicatiei. Toate acestea pot ajuta", explica Adriane Fught-Berman, profesor asociat de farmacologie la Universitatea Georgetown, citat de webmd.com.

Astfel, pentru femei un nivel scazut de fier omoara dorinta sexuala si putinta de a ajunge la orgasm. Unele studii noteaza o imbunatatire a vietii sexuale dupa ce femeile cu deficit de fier si-au corectat aceasta lipsa de nutrienti. Mai mult de 20 de miligrame pe zi duce la constipatie si alte tipuri de probleme stomacale. Mai mult de 60 de miligrame pe zi pot ameninta chiar viata.

Tribulus terrestris - Coltii babei, este o planta mediteraneeana de la care sunt folosite in scop medicinal atat radacina, cat si frunzele si fructele. Unele studii indica o crestere a apetitului sexual in urma administrarii a 7,5 miligrame de planta pe zi, timp de o luna. Cel mai bine este sa intrebati medical inainte de a lua un supliment sau altul". Josephine Briggs, directorul Centrului National American de Medicina Alternativa.

De asemenea, medicul va poate spune daca este de folos o anumita dieta, exercitiile fizice sau scaderea in greutate. Unul dintre suplimente poate fi L-Arginina, un aminoacid si care luat intr-o cantitate de 5 miligrame pe zi timp de 6 saptamani imbunatateste erectia prin stimularea dilatarii vaselor de sange. Efectele secundare variaza de la dureri de stomac pana la diaree sau altele si nu sunt de neglijat, astfel ca e bine sa vorbiti cu medicul despre oportunitatea de a lua acest supliment.

<... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro