Supernet 4.5G de la Vodafone

Supernet 4.5G de la Vodafone

De asemenea, viteza maxima teoretica pe care Vodafone Supernet 4.5G o ofera este in jurul valorii de 800 de Mbps pe secunda, ceea ce o situeaza pe primul loc in top in Romania. Pentru a beneficia de o viteza de Internet cat mai mare, apropiata de maxim, telefonul pe care il folosesti va trebui sa fie unul destul de performant. Testul de viteza realizat de Vodafone a fost pus la punct cu ajutorul unui Samsung Galaxy S8 care are disponibila o versiune de software capabila sa atinga astfel de viteze.

acum 31 luni (26 Oct 2017)

Progresul se face cu pasi foarte rapizi in aceasta bransa, iar standardele de rapiditate in ceea ce priveste internetul oferit de retelele de telefonie mobila din Romania cresc din ce in ce mai mult.

Daca la sfarsitul anilor 2000 am asistat la lansarea primului smartphone din lume, Apple iPhone, acesta a atras dupa sine si o nevoie mai mare pentru o retea de Internet mai rapid. De la acesta pana la 2G a mai fost un singur pas, iar restul e istorie.

Odata cu implementarea lui, 4G a insemnat poate cel mai important pas de pana acum referitor la vitezele mobile de download si upload.

Pana ca standardul 5G sa devina realitate, Vodafone Romania s-a gandit ca este nevoie de un pas intermediar, un 4G mai puternic, care sa imprumute cateva specificatii de la 5G. Astfel ca operatorul de telefonie mobila a lansat Supernet 4.5G, reteaua de Internet mobil din Romania cu cea mai mare viteza de download.

Printre cele mai importante noutati pe care noua tehnologie le aduce se numara o optimizare mult mai buna a streaming-ului pentru continut video, cat si o latime de banda mult mai ofertanta. Important de notat este si faptul ca noua retea Powernet 4.5G este deja pusa in functiune, iar fiecare client Vodafone poate profita de ea.

De asemenea, viteza maxima teoretica pe care Vodafone Supernet 4.5G o ofera este in jurul valorii de 800 de Mbps pe secunda, ceea ce o situeaza pe primul loc in top in Romania. Pentru a beneficia de o viteza de Internet cat mai mare, apropiata de maxim, telefonul pe care il folosesti va trebui sa fie unul destul de performant. Testul de viteza realizat de Vodafone a fost pus la punct cu ajutorul unui Samsung Galaxy S8 care are disponibila o versiune de software capabila sa atinga astfel de viteze. Totodata, reprezentantii companiei au mentionat faptul ca lucreaza cu reprezentantii tuturor marilor producatori de terminale pentru a oferi software capabil de vitezele oferite de Supernet 4.5G.

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro