"Supermodels by Catalin Botezatu" debuteaza pe micile ecrane. Un bisexual si un tanar care face videochat, printre concurenti

Alaturi de Catalin Botezatu, din juriul emisiunii fac parte celebrii fotografi Marius Baragan si Gabriel Hennessey, precum si hairstylistul de top Laurent Tourette, pe care celebrul designer de moda ii numeste "unii dintre cei mai buni din domeniul modei." Una dintre sedintele foto extreme la care au fost supusi concurentii de la "Supermodels by Catalin Botezatu" FOTO Kanal D Nu de putine ori, celebrul designer ii va provoca pe concurenti la adevarate teste de curaj si vointa, pentru ca acestia trebuie sa dovedeasca faptul ca au, dincolo de frumusete, carisma si determinarea necesare pentru a cuceri lumea showbiz-ului si publicul. Catalin Botezatu: "M-am implicat 100%, este proiectul meu de suflet" "M-am implicat foarte mult, este proiectul meu de suflet, m-am implicat aproape 100%, de la a cladi impreuna cu echipa de productie acele probe, pana la a testa inainte acele probe pentru a vedea daca le pot trece sau nu concurentii, pentru ca nu am vrut sa-i punem in pericol, au fost si momente in care filmarile au fost asistate de paramedici.

acum 100 luni (6 Feb 2015)

Alaturi de Catalin Botezatu, din juriul emisiunii fac parte celebrii fotografi Marius Baragan si Gabriel Hennessey, precum si hairstylistul de top Laurent Tourette, pe care celebrul designer de moda ii numeste "unii dintre cei mai buni din domeniul modei."

Filmari si sedinte foto spectaculoase, probe iesite din comun, stangacii, emotii uriase, dorinta de afirmare, pasiune, dar si ura sunt ingredientele "Supermodels by Catalin Botezatu".

Catalin Botezatu a dezvaluit ca "Supermodels" este proiectul lui de suflet, in care s-a implicat 100% FOTO Kanal D "Supermodels by Catalin Botezatu", un format pur romanesc, dupa idei pur romanesti

"Este un format nou pe piata romaneasca, este un format pur romanesc, dupa idei pur romanesti. Poate ca este cel mai fashion, cel mai complet si complex format de televiziune legat de moda deoarece, pentru prima oara, are in componenta si fete, si baieti.

Concurentii vor avea de strabatut un drum anevoios, dar si plin de stralucire, alaturi de creatorul de moda, care le va fi mentor exigent de-a lungul celor 24 de episoade. Show-ul va supune concurentii unor adevarate probe de viata, acestia fiind nevoiti sa locuiasca in aceeasi casa, sa-si cunoasca adversarii si sa transforme acest lucru intr-un avantaj, dar si sa faca fata provocarilor aparute pe parcursul celor doua luni de filmare in casa "Supermodels". "Supermodels by Catalin Botezatu", un show cu provocari "extrem de dure"

"Concurentii sunt supusi unor porovcari extrem de dure, de la sedinte foto extreme, pana la prezentari de moda in locuri frumoase, dar in acelasi timp periculoase. Este un mod nou de eliminare, concurentii au posibilitatea de a se elimina, de a se vota, fiind trei echipe, una va fi salvata si va face propuneri si poate elimina alti candidati din celelalte echipe. Noutatea este ca votul lor conteaza in proportie de 30%, votul juriului conteaza to... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro