SUPER PETRECERE. Fiica LOREDANEI GROZA, dans cu SMILEY la MAJORAT

SUPER PETRECERE. Fiica LOREDANEI GROZA, dans cu SMILEY la MAJORAT

Smiley, bun prieten cu Loredana, dar si cu Elena, n-a venit cu mana goala ci, pe langa multe jucarii mari de plus, i-a adus si pe cei patru baieti de la Shot, trupa pe care a lansat-o recent.

acum 95 luni (15 Jul 2016)

Artistul i-a adus Elenei multe jucarii mari de plus. Fotografii inedite de la petrecere

Elena, fiica Loredanei Groza si a lui Andrei Boncea, si-a sarbatorit ieri majoratul cu o petrecere "glitter" in care fiecare invitat a fost rugat sa poarte ceva stralucitor. Printre invitati s-au aflat desigur colegii de scoala ai Elenei, prietenele ei cele mai apropiate, bunicii si multi membri ai familiei extinse, trupa Loredanei, echipa de la Vocea Romaniei, dar si vedete care o cunosc de cand s-a nascut.

Pe langa cadourile speciale si emotionante, Loredana si Andrei Boncea i-au mai facut o surpriza Elenei: l-au invitat pe Mihail sa cante "Ma ucide ea", una dintre piesele preferate ale sarbatoritei.

Smiley, bun prieten cu Loredana, dar si cu Elena, n-a venit cu mana goala ci, pe langa multe jucarii mari de plus, i-a adus si pe cei patru baieti de la Shot, trupa pe care a lansat-o recent. Citeste si:

+NU SE SPALA niciodata, dar SUNT DORITE de milioane de toti barbatii din jurul ...

+FAPTA ILEGALA comisa de un STRAIN in Coreea de Nord. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro