Supa rece de legume, varianta ideala pentru perioada de vara

Supa rece de legume, varianta ideala pentru perioada de vara

"Rosiile se decojesc si se dau prin blender, impreuna cu ardeiul gras si cel iute. Acestea se adauga in supa si se pune totul la frigider timp de o jumatate de ora", descrie bucatarul Adrian Pop, modul de preparare.

acum 79 luni (29 Jul 2017)

Pentru prepararea acestei supe avem nevoie de: un kilogram de rosii, doi castraveti mari, ardei gras, ardei iute, o ceapa mica, usturoi, sare, piper si ulei.

"Rosiile se decojesc si se dau prin blender, impreuna cu ardeiul gras si cel iute. Castravetii se curata, se sareaza si se lasa 10 minute sa lase apa. Apoi se dau in blender si se lasa tot in tifon pentru a lasa doar zeama. Cele doua sucuri rezultate din rosii si castraveti se potrivesc de sare si piper. Separat se dau pe o razatoare fina ceapa si cateii de usturoi. Acestea se adauga in supa si se pune totul la frigider timp de o jumatate de ora", descrie bucatarul Adrian Pop, modul de preparare. Se realizeaza relativ usor si este foarte buna pe timp de vara. Ne si racoreste, fiind servita rece, dar are la baza legume proaspete, de sezon", mai spune bucatarul aradean.

Va mai recomanda:

Supa racoritoare din castraveti si iaurt grecesc

Supa crema de broccoli cu ghimbir si turmeric, preparatul simplu care trateaza mai multe afectiuni ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro