Supa crema de morcovi cu portocala si curry, un preparat usor de facut si delicios

Supa crema de morcovi cu portocala si curry, un preparat usor de facut si delicios

Unt 50 g Ulei 20 de ml Sare, piper, curry dupa gust Suc de portocala 100 ml Smantana grasa 100 ml Intr-o oala calim in unt si ulei, ceapa. Gustam sa vedem ce mai are nevoie si adaugam sa se simta gustul si de curry si de portocala intens.

acum 73 luni (26 Aug 2017)

Supa crema de morcovi cu portocala si curry:

(4 portii ) Morcovi 500 g Ceapa 2 buc. Unt 50 g Ulei 20 de ml Sare, piper, curry dupa gust Suc de portocala 100 ml Smantana grasa 100 ml

Intr-o oala calim in unt si ulei, ceapa. Ii calim bine si pe ei, dupa care adaugam apa cat sa acopere morcovii si lasam la fiert. Dupa ce au fiert morcovii, adaugam putina sare, piper, curry si sucul de portocala. Blendam toata compozitia si adaugam smantana de gatit. Gustam sa vedem ce mai are nevoie si adaugam sa se simta gustul si de curry si de portocala intens. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro