Supa-crema de ciuperci, un preparat delicios dupa o reteta a unui chef faimos
Ingrediente pentru 6 portii: -300 de grame de ciuperci champignon -un cartof (300 de grame) -o ceasca de smantana dulce -o ceapa alba -o telina medie si o radacina de patrunjel -sare dupa gust si putin cimbru - felii de bagheta, ulei de masline si usturoi pentru crutoane Mod de preparare: 1.
Va propune un preparat savuros, usor de pregatit, dupa o reteta a cunoscutului chef Adrian Hadean, unul dintre juratii de la "Masterchef". Ingrediente pentru 6 portii: -300 de grame de ciuperci champignon -un cartof (300 de grame) -o ceasca de smantana dulce -o ceapa alba -o telina medie si o radacina de patrunjel -sare dupa gust si putin cimbru - felii de bagheta, ulei de masline si usturoi pentru crutoane Mod de preparare: 1. Ciupercile proaspete se spala si se curata de codita. Dupa ce au fiert legumele, in oala se adauga si ciupercile si se mai lasa la foc pentru alte zece minute. Adrian Hadean recomanda pentru crutoane cateva felii de bagheta, unse cu ulei de masline si usturoi. Cei care petrec mai mult timp in bucatarie pot incerca si variantele "soft" ale preparatului, care presupun calirea si fierberea unei cantitati mai mari de ciuperci. In mai toate retetele se specifica faptul ca ciupercile calite se pot fierbe apoi in supa de legume sau de pasare, unt si pana la 250 de grame de smantana pentru gatit. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro