Suntem prea ocupati ca sa mai facem baie in cada: de cate ori alegem sa facem dus in decursul unui an

Suntem prea ocupati ca sa mai facem baie in cada: de cate ori alegem sa facem dus in decursul unui an

O cercetare online realizata de site-ul de rezervari hoteliere LateRooms.com a aratat ca facem baie in cada de 4 ori sau chiar mai putin in cursul unui an, motivul principal fiind lipsa timpului si a starii necesare pentru a ne acorda un moment de relaxare, in ciuda faptului ca avem mare nevoie de astfel de clipe de respiro.

acum 114 luni (8 Jan 2015)

O cercetare online realizata de site-ul de rezervari hoteliere LateRooms.com a aratat ca facem baie in cada de 4 ori sau chiar mai putin in cursul unui an, motivul principal fiind lipsa timpului si a starii necesare pentru a ne acorda un moment de relaxare, in ciuda faptului ca avem mare nevoie de astfel de clipe de respiro. Pe de alta parte, facem dus, in medie, de 227 de ori in decurs de 12 luni.

Conform unui alt studiu, o persoana petrece aproximativ 20 de minute in baie atunci cand alege sa stea in cada, dar chiar si in aceste momente de liniste nu se poate abtine sa nu-si controleze telefonul mobil, eventual sa intre pe retele sociale, a precizat Andrea Tarpey, reprezentant LateRooms.com . ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro