"Sunt o lesbiana maritata cu un barbat". Confesiunile unei femei pentru care casnicia este un supliciu

Am fost dintotdeauna atrasa de femei, dar nu am avut niciodata curajul sa accept asta", isi incepe confesiunea Amanda C., care este casatorita de peste 25 de ani si are o fiica de 15 ani. Sotul meu nu intelege de ce nu vin catre el si de ce relatia noastra sexuala nu ma multumeste.

acum 93 luni (13 Jan 2015)

"Casnicia mea a fost un supliciu, pentru ca imi lipseste dorinta sexuala. Am fost dintotdeauna atrasa de femei, dar nu am avut niciodata curajul sa accept asta", isi incepe confesiunea Amanda C., care este casatorita de peste 25 de ani si are o fiica de 15 ani. Ea a stiut inca din adolescenta ca are o alta identitate sexuala, dar nu a avut curajul sa o accepte. La 16 ani, am avut o altfrel de relatie cu o colega. Am simtit dorinta, dar am simtit si frica, pentru ca in mintea mea, daca iti place o femeie, trebuie sa ai trasaturi masculine, or eu am fost dintotdeauna foarte feminina.

Casatoria a fost o convenienta pentru ea, nicidecum un gest de iubire. "Ca sa simt placere, inchid ochii si ma imaginez facand sex cu o femeie. Visez adesea ca pot sa experimentez si doar uitandu-ma la o femeie realizez ca sexul cu ea ar fi pe deplin satisfacator. Sotul meu nu intelege de ce nu vin catre el si de ce relatia noastra sexuala nu ma multumeste. Este un sot extraordinar si am un sentiment de vinovatie ca nu simt placere cand sunt cu el.

Amanda se gandeste uneori la divort, dar teama de confruntare cu lumea, cu familia au oprit-o de fiecare data sa faca acest pas. Ma simt bine cand vorbesc despre asta si imi iau o greutate de pe piept. Teama si criticile venite din partea familiei si a societatii pot determina o persoana sa ia aceasta decizie: sa pretinda ca este fericita", conchide Amanda. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro