"Sunt celebru, scoate-ma de aici!": Catalin Morosanu, Dorian Popa si Ruby lupta in finala pentru a cuceri jungla

Peste doua milioane de romani au primit semifinala show-ului La penultima editie a show-ului, Pro TV a fost, din nou, lider absolut de audienta, pe toate segmentele de public in intervalul orar 20:29 - 22:37. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, show-ul a fost lider de audienta, cu 13,2 puncte de rating si 27,5% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a obtinut un rating mediu de 6,9 puncte si 14,3% cota de piata.

acum 64 luni (8 Mar 2015)

Marea finala "Sunt celebru, scoate-ma de aici!"

In semifinala reality-show-ului "Sunt celebru, scoate-ma de aici!", publicul a decis ca drumul Ginei prin jungla trebuie sa se incheie.

In aceasta seara, de la ora 20:30, Ruby, Catalin Morosanu si Dorian Popa vor afla cine este preferatul publicului, marele castigator ce va purta titlul de "Regina" sau "Regele junglei". In ultimul episod nu va fi o singura "Provocare a junglei", ci vor fi trei astfel de probe. Fiecare dintre cei trei finalisti va trece, pentru ultima oara, prin terorile pregatite in jungla din Africa de Sud. sunt "Provocarile junglei" care le vor da adevarate batai de cap lui celor trei vedete ramase in competitie. Multe animale, insecte, "feluri de mancare" "inedite", finala "Sunt celebru, scoate-ma de aici!"

"Au trecut 21 de zile de jungla. Au fost trei saptamani in care cei din tabara s-au schimbat enorm, au trecut peste propriile frici, au luptat cu foamea, oboseala si provocarile foarte grele ale concursului in sine. Sanse cred ca au toti trei sa primeasca premiul, depinde si de cum se vor comporta la . Eu ii respect pe toti cei care au fost in tabara, sunt oameni puternici, care au demonstrat ca, oricat e de vitrega natura, omul supravietuieste", spune Cabral despre finala emisiunii de la Pro TV. Bineinteles, inconjurati de toate taratoarele pamantului si cu mancaruri care miros atat de urat, incat cred ca si in Romania o sa va strambati", a completat Bobonete. "Sunt celebru, scoate-ma de aici!": Gina Pistol, eliminata in semifinala

In semifinala, publicul din Romania a decis ca Gina sa plece acasa.

Inainte sa plece Gina, celebritatile au primit in tabara o tableta, pe care fiecare dintre ei avea un mesaj video de la o persoana draga, de acasa. Daca prima oara cand s-au uitat la mesaj au fost cu totii emotionati, la o a doua vizualizare, paranoia a pus stapanire pe Dorian, Catalin si Ruby. "Nu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro