Suna ca un banc, dar e real: un roman a facut o cerere la o primarie si a primit raspunsul dupa 12 ani

Suna ca un banc, dar e real: un roman a facut o cerere la o primarie si a primit raspunsul dupa 12 ani

Astepta un raspuns de la edilul localitatii Sinaia intr-un termen legal de 30 de zile. 10/2001, modificata si completata si ca ramasa fara obiect...", conform documentului trimis de Primaria Sinaia, la data de 31 martie 2017, semnat de prmarul Vlad Oprea, dar si de secretarul Alina Elena Banu.

acum 87 luni (5 Apr 2017)

Astepta un raspuns de la edilul localitatii Sinaia intr-un termen legal de 30 de zile. Raspunsul a venit, dar 12 ani mai tarziu, mai exact in data de 31 martie 2017, pentru ca de atat timp au avut nevoie functionarii institutiei sa formuleze o solutie. M-a sunat sotia sa-mi spuna ca a primit un plic de la Primaria din Sinaia si ca nu stie despre ce ar putea fi vorba. La acea data eu rugasem un avocat sa se ocupe de situatia unor cladiri care s-au aflat in proprietatea strabunicilor mei si pe care le confiscase regimul comunist. De altfel si in raspunsul Primariei, venit, dupa 12 ani, am fost anuntat ca notificarea mea a fost tardiv formulata", a explicat Horia Petrovanu, care in prezent lucreaza in afara tarii. (...)/ 21.09.2005 (...) prin care solicita acordarea de masuri reparatorii in echivalent pentru imobil teren si contructie situat in orasul Sinaia, strada (...) se propune respingerea notificarilor ca fiind tarndiv formulate in raport cu dispozitiile L. 10/2001, modificata si completata si ca ramasa fara obiect...", conform documentului trimis de Primaria Sinaia, la data de 31 martie 2017, semnat de prmarul Vlad Oprea, dar si de secretarul Alina Elena Banu.

In acelasi document, Petrovanu este instiintat ca are drept de contestatie 30 de zile, in caz ca este nemultumit de raspunsul Primariei din Sinaia. Campineanul a precizat ca nu va contesta raspunsul pentru ca nu mai are rabdare sa mai astepte o decizie finala inca 12 ani de zile.

Am solicitat un punct de vedere Primariei Sinaia, insa pana la ora redactarii acestui articol nu am primit niciun raspuns. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro