Sucul-minune care distruge celulele canceroase in 42 de zile

Sucul-minune care distruge celulele canceroase in 42 de zile

Sucuri de legume si ceaiuri, in asta consta celebra cura care vindeca tumorile si alte afectiuni grave, cum sunt leucemia. Ori de cate ori iti este foame, bea suc de legume, dar nu mai mult de 500 de ml pe zi.

acum 90 luni (7 Jun 2016)

Sucuri de legume si ceaiuri, in asta consta celebra cura care vindeca tumorile si alte afectiuni grave, cum sunt leucemia. Timp de aproximativ sase saptamani se recomada consumul exclusiv de sucuri de legume si ceaiuri benefice in lupta cu celulele canceroase.

Ori de cate ori iti este foame, bea suc de legume, dar nu mai mult de 500 de ml pe zi. Mai mult, in timpul regimului, organismul se detoxifica de tot ce este in plus si nesanatos. Astfel, ajunge si la celulele canceroase, care sfarsesc prin a "muri de foame", pentru ca nu mai primesc alimentele care le ajutau sa se dezvolte, cum ar fi zahaul, prajelile, mancarea de tip fast-food si cea procesata. De ce apare cancerul

Predispozitia genetica este principalul suspect care duce la aparitia bolii, dar cancerul se poate dezvolta si in urma interactiunilor sau a unor presiuni de durata in anumite zone ale corpului. Medical, in locurile tensionate, unde apar celule cu probleme, sangele nu mai circula, iar tumorile absorb din imprejurimi tot ce au nevoie si cresc. Pe de alta pate, oamenii de stiinta au descoperit ca tumorile se alimenteaza cu albumina. Daca urmezi o cura bazata pe un consum mare de legume, albumina nu mai ajunge in interior si, deci, celulele canceroase se vor infometa.

Afla cum sa prepari sucul-minune care distruge celulele canceroase in 42 de zile pe clickpentrufemei.ro.

Iata cum poti sa previi cancerul de piele! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro