Suciu despre ordonanta privind salariile bugetarilor: "Nu vom continua pe acest proiect de salarizare"

Suciu despre ordonanta privind salariile bugetarilor:

Acesta a spus ca in sedinta de guvern nu s-a luat in discutie situatia ministrului Muncii, Ana Costea, care afirma ca isi va da demisia daca ordonanta privind salariile va fi pe ordinea de zi a sedintei de guvern de miercuri.

acum 89 luni (13 Apr 2016)

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu, a anuntat miercuri ca Executivul va lucra la un nou act normativ legat salarizarea bugetarilor, in conditiile in care ordonanta anuntata saptamana trecuta a fost abandonata.

"Nu vom continua pe acest proiect de salarizare. Scopul Guvernului e sa vina cu un proiect acceptat de partenerii sociali, in limitele fiscal bugetare pe care ni le permitem. (...) Fostul proiect pe care l-am abandonat prevedea ca niciun salariu in plata nu ar fi scazut. (...) Incepand de maine vom avea o noua abordare a acestui subiect", a afirmat Dan Suciu, citat de Agerpres.

Acesta a spus ca in sedinta de guvern nu s-a luat in discutie situatia ministrului Muncii, Ana Costea, care afirma ca isi va da demisia daca ordonanta privind salariile va fi pe ordinea de zi a sedintei de guvern de miercuri. Ceea ce s-a discutat este ca de maine vom veni cu o alta abordare in privinta ordonantei care prevede modificari de salarizare in sectorul public", a adaugat Suciu. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro