Succesul in afaceri depinde de PC-ul de business folosit

Succesul in afaceri depinde de PC-ul de business folosit

Succesul in afaceri depinde de PC-ul de business folosit Indiferent de tipul afacerii, intotdeauna este nevoie de un PC performant care sa tina pasul cu activitatea zilnica de la birou. In prezent, exista o varietate de forme si dimensiuni - de la traditionalul desktop PC la laptopuri 2 in 1 si mini PC-uri, toate dotate cu caracteristicile de securitate si tehnologiile de business necesare pentru o afacere de succes.

acum 99 luni (24 Nov 2015)

Succesul in afaceri depinde de PC-ul de business folosit

Indiferent de tipul afacerii, intotdeauna este nevoie de un PC performant care sa tina pasul cu activitatea zilnica de la birou.

Indiferent ca alegi un dispozitiv de business pentru prima data sau vrei sa echipezi tot biroul cu noi dispozitive, Intel ofera cele mai noi tehnologii, pregatite sa tina pasul cu tine si sa aduca rezultate.

Laptopurile vechi functioneaza mai greu comparativ cu cele mai noi de pe piata, reparatiile costa mult si businessul poate fi tinut in loc din aceasta cauza. In plus, nu sunt dotate cu cele mai noi tehnologii de securitate, ceea ce pune in pericol datele unei afaceri, indiferent de marimea si complexitatea acesteia.

Cea de-a sasea generatie a gamei de procesoare Intel(R) CoreTM ofera o performanta de 2,5 ori mai mare comparativ cu un sistem mai vechi de cinci ani si o autonomie mai mare de 3 ori.

In prezent, exista o varietate de forme si dimensiuni - de la traditionalul desktop PC la laptopuri 2 in 1 si mini PC-uri, toate dotate cu caracteristicile de securitate si tehnologiile de business necesare pentru o afacere de succes.

Lucrul de oriunde, mai usor ca oricand

Pentru oamenii de afaceri care nu lucreaza neaparat de la un birou, ci de oriunde, un dispozitiv 2 in 1 este cel mai potrivit. Oferind performanta unui laptop si mobilitatea unei tablete intr-un singur dispozitiv, laptopurile 2 in 1 au o performanta de doua ori mai mare comparativ cu un PC vechi de 4 ani. In plus, sunt cu 50% mai usoare si ofera o performanta grafica de 7 ori mai mare, porneste instant, in doar 0,5 secunde, fiind gata de lucru in orice situatie. Este ideal pentu o zi de lucru, bateria avand o autonomie de pana la 10 ore cu o singura incarcare.

Securitatea datelor cu Intel(R) vPro(TM)

Pentru mobilitate absoluta in business, specifica oamenilor de afaceri care calaresc foarte mult, lapt... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro