Succes imens pentru Apple: iPhone 6 doboara recordul de vanzari din 2013

Succes imens pentru Apple: iPhone 6 doboara recordul de vanzari din 2013

Apple informeaza ca a reusit sa vanda peste 10 milioane de unitati din iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Asta pentru ca atat iPhone 6, cat si iPhone 6 Plus sunt telefoane cu ecrane mult mai mari decat ce a livrat Apple pana acum si se incadreaza in norma pietei dictata pana de curand doar de Samsung, LG, HTC si altii cu Android.

acum 102 luni (22 Sep 2014)

Apple informeaza ca a reusit sa vanda peste 10 milioane de unitati din iPhone 6 si iPhone 6 Plus. In prezent, iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt diferentiate doar de dimensiunea ecranului si stabilizarea optica a camerei foto pe Plus.

Pana la primul weekend pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus, Tim Cook, directorul Apple, a spus ca se asteapta ca aceste lansari sa starneasca cel mai intensiv ciclu de upgrade prin care au trecut utilizatorii de produse Apple. Asta pentru ca atat iPhone 6, cat si iPhone 6 Plus sunt telefoane cu ecrane mult mai mari decat ce a livrat Apple pana acum si se incadreaza in norma pietei dictata pana de curand doar de Samsung, LG, HTC si altii cu Android. "Desi echipa noastra a accelerat procesul de asamblare ca niciodata, am fi putut vinde mai multe iPhone 6 si iPhone 6 Plus cu un stoc mai bun si acum lucram la onorarea comenzilor", a mai spus acesta. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro