Substanta care scade riscul de deces cu pana la 50%

Substanta care scade riscul de deces cu pana la 50%

Surse naturale de Coenzima Q10 Printre alimentele cu cel mai mare continut de Coenzima Q10 se numara: Pestele (sardine, somon, macrou, ton) Uleiurile (de masline si de seminte de struguri) Carnea rosie (in special inima, ficatul si rinichii) Fructele oleaginoase (alune, fistic) Semintele de susan Anumite fructe si legume (mere, fructe de padure, spanac, portocale, conopida, broccoli, capsuni si mure).

acum 52 luni (25 Feb 2016)

Importanta pentru functionarea organismului

Coenzima Q10, antioxidant puternic, este produsa in mod normal de organism si este necesara pentru functionarea sa. Odata cu inaintarea in varsta, nivelul sau scade, mai ales la persoanele cu cancer, anumite boli genetice, diabet, boli de inima, HIV / SIDA, distrofii musculare si boala Parkinson. Surse naturale de Coenzima Q10

Printre alimentele cu cel mai mare continut de Coenzima Q10 se numara: Pestele (sardine, somon, macrou, ton) Uleiurile (de masline si de seminte de struguri) Carnea rosie (in special inima, ficatul si rinichii) Fructele oleaginoase (alune, fistic) Semintele de susan Anumite fructe si legume (mere, fructe de padure, spanac, portocale, conopida, broccoli, capsuni si mure). ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro