Subofiter gasit mort in piscina unui hotel. Barbatul a participat la o petrecere impreuna cu alti colegi

Subofiter gasit mort in piscina unui hotel. Barbatul a participat la o petrecere impreuna cu alti colegi

Vineri, conducerea Penitenciarului Oradea a organizat, la sediul institutiei, o sedinta festiva pentru a marca implinirea a 35 de ani de la reinfiintarea inchisorii. "A fost o sedinta festiva la sediul institutiei, dupa care toti angajatii au fost invitati la o masa festiva, la Hotel Continental.

acum 72 luni (28 Apr 2018)

Vineri, conducerea Penitenciarului Oradea a organizat, la sediul institutiei, o sedinta festiva pentru a marca implinirea a 35 de ani de la reinfiintarea inchisorii. Dupa acest eveniment, angajatii au fost invitati la o masa festiva la un hotel din oras.

"A fost o sedinta festiva la sediul institutiei, dupa care toti angajatii au fost invitati la o masa festiva, la Hotel Continental.

Se pare ca dupa ce s-a incheiat masa festiva, agentul s-a retras - la o ora inca nestabilita - impreuna cu alti colegi si prieteni la piscina hotelului. Sambata dimineata a fost gasit mort, iar la fata locului au ajuns echipaje de politisti si criminalisti.

"Concluziile preliminare ale raportului de constatare medico-legala efectuat in cauza releva faptul ca decesul a intervenit ca urmare a inecului in piscina unui hotel din Oradea, victima aflandu-se acolo cu un grup de colegi si prieteni. Cercetarile efectuate in cauza nu duc la suspiciuni privind savarsirea unei infractiuni de omor sau a altei infractiuni in cauza, dar evident cercetarile continua pentru lamurirea tuturor impreujarilor care au dus la decesul persoanei", a declarat pentru prim-procurorul adjunct al Parchetului Bihor, Maria Cotrau, pentru Digi24 Oradea. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro