SUA slabeste sanctiunile impotriva Rusiei in ce priveste comertul sigurantei cibernetice

SUA slabeste sanctiunile impotriva Rusiei in ce priveste comertul sigurantei cibernetice

Desi purtatorii de cuvant de la Casa Alba au subliniat ca actiunile nu reprezinta o schimbare a atitudinii fata de Rusia si motiveaza ca ele reprezinta un "curs normal al actiunilor", sunt si voci care spun despre administratia Trump ca aceasta pune relatia cu Rusia deasupra intereselor tarii.

acum 76 luni (3 Feb 2017)

Acestea din urma sunt totodata banuite ca s-au implicat in atacuri asupra sistemului de vot electronic din timpul alegerilor prezidentiale americane din noiembrie. Sanctiunile privesc in principal vanzarea de informatii tehnologice catre Rusia si au fost impuse initial de Barack Obama in aprilie 2015, asprindu-le ulterior in decembrie acelasi an din cauza atacurilor cibernetice rusesti.

Desi purtatorii de cuvant de la Casa Alba au subliniat ca actiunile nu reprezinta o schimbare a atitudinii fata de Rusia si motiveaza ca ele reprezinta un "curs normal al actiunilor", sunt si voci care spun despre administratia Trump ca aceasta pune relatia cu Rusia deasupra intereselor tarii. Intre timp, fostul director FSB, Nikolai Kovalyov, a vazut miscarea americanilor drept un semn de imbunatatire a relatiilor dintre Moscova si Washington. Acesta din urma a mai mentionat ca astfel se poate pune bazele si pentru o coalitie intre cele doua state pentru lupta impotriva terorismului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro