SUA: Amenintarea unui atac din partea Coreei de Nord a crescut. "Folosirea de arme nucleare va fi intampinata cu o reactie militara zdrobitoare"

SUA: Amenintarea unui atac din partea Coreei de Nord a crescut.

"Amenintarea pe care o reprezinta Coreea de Nord fata de vecinii sai si de intreaga lume prin programele sale ilegale de rachete si arme nucleare a crescut.

acum 37 luni (28 Oct 2017)

"Amenintarea pe care o reprezinta Coreea de Nord fata de vecinii sai si de intreaga lume prin programele sale ilegale de rachete si arme nucleare a crescut. Insa sa nu aveti vreo indoiala, orice atac asupra Statelor Unite sau a aliatilor nostri va fi infrant si folosirea unor arme nucleare de catre Coreea de Nord va fi intampinata cu o reactie militara masiva, eficienta si zdrobitoare", a afirmat Mattis. Potrivit bbc.com, in luna septembrie, Coreea de Nord a efectuat al saselea test nuclear, cel mai puternic de pana acum. In Coreea de Sud a fost amplasat ulterior scutul antiracheta Thaad, iar in aceasta luna Coreea de Sud si SUA au inceput exercitii militare comune in zona maritima din jurul peninsulei coreene. Te-ar putea interesa si: Americanii se tem ca nord-coreenii vor declansa un atac cu o "bomba electromagnetica" ce ar putea ucide milioane de oameni ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro