Studiu: O bere pe zi stimuleaza fertilitatea masculina

Studiu: O bere pe zi stimuleaza fertilitatea masculina

Cercetatorul Allan Pacey de la Universitatea din Sheffeld a precizat la randul sau ca exista sansa ca un consum moderat al berii sa stimuleze fertilitatea: "Consumul moderat de bauturi poate fi benefic cuplurilor care incearca sa faca un copil in mod natural sau prin fecundare in vitro, deoarece ajuta la reducerea stresului", a declarat Pacey citata de "Daily Mail" De asemenea, cercetatoarea Anatte Karmon a sustinut o substanta nociva pentru cei care isi doresc un copil este cofeina.

acum 72 luni (21 Oct 2014)

De asemenea, partenerii aveau varsta medie de 37 de ani. In ceea ce priveste consumul de alcool, acestia bautori moderati, potrivit chestionarelor completate de barbatii in cauza.

Cercetatorul Allan Pacey de la Universitatea din Sheffeld a precizat la randul sau ca exista sansa ca un consum moderat al berii sa stimuleze fertilitatea: "Consumul moderat de bauturi poate fi benefic cuplurilor care incearca sa faca un copil in mod natural sau prin fecundare in vitro, deoarece ajuta la reducerea stresului", a declarat Pacey citata de "Daily Mail"

De asemenea, cercetatoarea Anatte Karmon a sustinut o substanta nociva pentru cei care isi doresc un copil este cofeina. Motivul este dat de faptul ca aceasta afecteaza concentratia de spermatozoizi.

Un alt studiu arata ca vegetarienii au o concentratie slaba de spermatozoizi fata de cei care nu sunt vegetarieni. Femeia de stiinta de peste ocean a avertizat si asupra consumului excesiv de soia.

Mai multi cercetatori au punctat faptul ca o problema pentru problemele privind fertilitatea este consumul de legume si fructe care au fost tratate cu pesticide inainte de a ajunge pe piata. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro